News Flash:

Uita-te cu atentie la imagine! Alege ochiul care te atrage cel mai mult si citeste ce ii corespunde. Iti va spune ceva incredibil despre tine

9 Februarie 2018
968 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi

Ochii simbolizeaza claritate, concentrare si scop. Ochiul de care te simti atras iti va spune foarte multe despre personalitatea ta. Alege ochiul de care te simti cel mai atras si acesta-ti va spune cateva lucruri despre tine.

Primul ochi
Esti o persoana extrovertita si saluti pe toata lumea. Crezi ca e bine sa fii deschis si vulnerabil, decat o persoana inchisa. Nu iti arati fricile si nesigurantele. Vei ajuta pe oricine, chiar daca te doare.

Al doilea ochi
Esti profund constiincios si vrei sa faci impresie buna. Crezi ca actiunile tale schimba vietile altor oameni, indiferent daca sunt mici sau mari. Nu arati cat de suparat esti si observi in jurul tau multe nedreptati pe care le tii doar pentru tine. Vrei sa devii o persoana cat mai buna.

Al treilea ochi
In adancul inimii, totul te deranjeaza. Te ingrijoreaza trecutul care te bantuie in prezent. Incerci sa gasesti pacea si sa gandesti ca totul e o gluma cosmica. Tii multe lucruri in tine si esti puternic. Esti un expert si poti tine piept la orice provocare.

Al patrulea ochi
Esti un filozof si te gandesti la orice. Iti place cand anumite lucruri au intelesuri profunde si te ingropi in ganduri. Nu arati nimanui ca te simti nesigur de anumite lucruri. Vezi viata ca pe un puzzle mare pe care il joci pana potrivesti toate piesele. Poate ca nu intelegi intotdeauna sensul, dar esti in regula cu asta.

Al cincilea ochi
Esti misterios. Nu te intelegi si le dorim noroc celor care incearca sa te inteleaga. Ti se schimba dispozitia foarte des si esti contradictoriu uneori. Nu vorbesti mult, te comporti ciudat si iti place sa observi ce e in jurul tau inainte de a te implica in ceva.

Al saselea ochi
In adancul inimii tale esti o persoana sensibila. Comunici foarte bine cu cei din jur iar uneori chiar si cele mai mici lucruri te pot afecta. Plangi sau razi foarte usor. Nu arati lumii ce fragil esti si poti prezice cu usurinta ce se va intampla.

Al saptelea ochi
Esti pasional, energetic si inflacarat. Nu e nimic subtil la tine. Ai multe pareri, determinare si nu arati lumii cat de nerabdator esti. Ai multa energie, de aceea deseori esti agitat. E multa drama in capul tau.

Al optulea ochi
Esti excentric si ai convingeri si interese neobisnuite. Nu tii deloc la reguli sau traditii. Iti creezi singur calea si arati lumii ceea ce esti. Nu ai nimic de ascuns si nu ti-e teama de judecata celor din jur. Multi vor sa fie ca tine.

Al noualea ochi
Esti intuitiv si intelegator cu toti cei care te inconjoara. Stii multe si iti dai seama cum e cineva. Foarte usor observi cand cineva minte. Stii foarte bine cand cineva incearca sa te manipuleze si tu, la randul tau, simti nevoia de a manipula.

sursa: sanatatea

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005830 (s)