News Flash:

UIMITOR! Slabeste pana la 8 kilograme in 2 saptamani cu dieta cu banane. Fara sa stai flamand!

29 Noiembrie 2016
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
banane punga

De ce sa irosesti banii si timpul pe diete scumpe si potential daunatoare, per ansamblu, organismului tau? Dieta cu banane este usoara, simpla si ieftina, permitandu-ti sa petreci mai mult timp in sala de gimnastica, spre exemplu. In plus, iti ofera majoritatea nutrientilor de care organismul tau are nevoie pentru a functiona corespunzator.

 

Aceasta dieta presupune, in principal, consumarea bananelor la micul dejun. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, de aceea trebue sa fim deosebit de atenti la ce consumam in aceasta parte a zilei.

 

Crede-ne, cu greu gasesti ceva mai bun si delicios decat bananele la micul dejun. Ar trebui sa incepi fiecare dimineata mancand cate o banana. Daca dupa o banana inca iti este foame, atunci mai ia inca una, dar ai grija sa nu exagerezi. Bananele trebuie consumate proaspete, nu din frigider. Daca totusi le tii acolo, scoate-le din frigider cu cel putin o ora inainte de a le manca.

 

Este indicat sa bei un pahar de apa calduta dupa ce ai consumat bananele, iti vei imbunatati digestia si vei mari cantitatea de nutrienti absorbita, reducand si mai mult efortul pe care organismul depune pentru digerarea micul dejun.

 

Cele mai eficiente rezultate sunt atunci cand bei apa si storci o lamaie in aceasta. Daca bei apa cu lamaie inainte de masa te va ajuta sa fii o persoana mai sanatoasa. Daca nu poti rezista fara sa bei cafea, cel putin poti face acest lucru dupa 30 de minute de la micul dejun bazat pe banane.

 

Pentru pranz si cina pregateste ce mananci de obicei. Aportul de calorii nu este limitat si poti folosi ce ingrediente preferi, dar sa nu exagerezi. Sa fii atent si la consumul alimentelor bogate in grasimi. Incearca sa le eviti pe cat posibil.

 

Regula de baza este sa ii oferi corpului tau cantitatea de mancare de care are nevoie. Niciodata nu manca pana simti ca nu mai poti, incearca sa te opresti atunci cand te simti aproape satul. In acest fel sistemul digestiv va functiona corespunzator, nu va intampina dificultati si nutrientii consumati vor fi usor digerati.

 

Nu consuma prajiuri, inghetata sau orice alte dulciuri si snack-uri dupa mese.

 

Cina nu ar trebui sa fie mai tarziu de ora 7 seara. Dupa aceasta ora poti bea apa sau ceai. Daca te simti infometat, poti face un suc de portocale, spre exemplu.

 

Un baton de ciocolata neagra (cu un continut de cacao de peste 70%) este permis din cand in cand, dar nu in fiecare zi. Ai grija sa nu mananci imediat dupa mese si sa astepti o ora dupa pranz.

 

Incearca sa faci cateva exercitii fizice, dar nu este nevoie sa exagerezi. Poti faci 30-40 de minute pe zi exercitii fizice atat timp cat nu iti cauzeaza discomfort sau oboseala accentuata. Daca nu esti fanul exercitiilor fizice, mersul pe bicicleta este un inlocuitor excelent.

 

Este obligatoriu sa mergi la culcare inainte de miezul noptii. Cu cat adormi mai devreme cu atat este mai bine, intrucat specialistii au demonstrat ca persoanele care se culca mai devreme au un metabolism mai eficace si pierd mai usor kilogramele nedorite.

 

Aceasta dieta cu un mic dejun bazat pe banane iti va da energie suficienta pentu a-ti desfasura fara probleme activitatile de pe durata unei zile si iti va asigura substantele necesare pentru ca organismul tau sa functioneze in mod corespunzator. Te va ajuta, de asemenea, sa iti imbunatatesti metabolismul, sa pierzi in greutate si sa iti reduci apetitul.

 

Dieta este populara datorita faptului ca este usor de urmat, nu este scumpa, nu trebuie sa tii evidenta caloriilor (ceea ce poate fi stresant) si nu trebuie sa elimini multe produse care-ti fac placere.

 

Oamenii se obisnuiesc rapid cu aceasta dieta. Chiar si oamenii ocupati pot sa urmeze aceasta dieta, intrucat nu au nevoie de timp liber pentru a pregati diferite preparate si retete.

 

Dieta ar trebui tinuta cel putin 2 saptamani, dar pentru ca nu ai foarte multe restrictii, oamenii nu se simt ca si cum ar fi la dieta, de aceea tin aceasta dieta pentru mai mult timp, nefiind deranjati sau nesimtind nicio lipsa. Daca urmezi intocmai regulile de baza, vei reusi sa slabesti pana la 8 kg in 2 saptamani. Kilogramele pierdute nu se vor depune la loc dupa incetarea ei. sursa: kilocalorii.ro


dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)