News Flash:

UIMITOR! Medicament din Evul Mediu, ucigasul infectiilor, eficient si astazi

28 Ianuarie 2016
13954 Vizualizari | 0 Comentarii
ev mediu
Razboaiele, economia precara, suferintele cotidiene si epidemiile de ciuma silepra au contribuit activ la decimarea populatiei in Evul Mediu. Tratamentele medicale erau un un amestec intre misticism, spiritualitate si retete antice. De cele mai multe ori, bolile erau puse pe seama destinului sau a vointei lui Dumnezeu si asa au luat nastere pelerinajele in scopuri curative. Unii recurgeau la medicina folclorica, ce cuprindea folosirea ierburilor in combinaie cu diferite ritualuri si incantatii. Tonicele pe baza de plante erau des utilizate, iar una dintre retetele de atunci circula si astazi. 

Pentru a prepara acest tonic, despre care se spune ca este cel mai bun antibiotic natural - fiind eficient impotriva candidei si a altor infectii bateriene si virale - care purifica sangeleaccelereaza circulatia si intareste imunitatea, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- cate un sfert de cana de ceapa tocata, usturoi tocat si ghimbir ras
- 2 linguri de hrean ras
- 2 linguri de pudra de turmeric
- 2 ardei foarte iuti tocati
- 700 ml otet mere

Este bine sa folositi manusi atunci cand lucrati. Puneti ingredientele amestecate intr-un borcan de 800 de gr, turnati otetul pana se umple borcanul. Inchideti bine, agitati si lasati borcanul intr-un loc uscat si racoros timp de 14 zile; agitati de 2-3 ori pe zi. Dupa ce au trecut cele doua saptamani strecurati lichidul, stoarceti legumele si pastrati tonicul in sticle inchise la culoare. Puteti adauga in reteta si plante aromate cu valoare terapeutica mare, precum cimbru, oregano, rozmarin si patrunjel. 

Mod de administrare
Nu se ia pe stomac gol. Incepeti cu o lingurita, in primele zile, nediluata. Atentie! Are un gust foarte puternc. Este eficient in:- raceala, gripa, intarirea imunitatii: se ia cate o lingura pe zi si se creste treptat doza pana ajungeti la 30 ml.- infectii si boli grave: cate o lingura, de 5-6 ori/zi.- preventiv: il puteti folosi la salate, cate o lingurita in ameste cu ulei de masline.Imediat dupa ce ati inghitit doza recomandata luati putina miere. Gravidele si bolnavii aflati sub tratament trebuie sa se consulte cu medicul.

Sursa: lataifas.ro

ciuma lepra evul mediu purifica sangele accelereaza circulatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006045 (s)