News Flash:

UIMITOR! Iata cat de sanatoasa este o cura cu moare de varza

29 Octombrie 2015
1917 Vizualizari | 0 Comentarii
moare varza
Moarea de varza contribuie la normalizarea digestiei si a tractului digestiv, dar si la prevenirea si tratarea constipatiei. In cazul in care te confrunti cu o astfel de problema, consumarea catorva pahare de moare de varza pe zi, cateva zile consecutive, te poate ajuta sa inlaturi aceasta problema. De asemenea, un leac popular impotriva constipatiei este cel obtinut prin amestecarea de ulei si moare de varza in cantitati egale. Atentie insa! Amestecul rezultat este un amestec pretentios pe care stomacul multora nu il tolereaza. Este recomandat sa testezi reactiile organismului inainte de a-l incerca. Moarea de varza are efecte benefice asupra persoanelor care sufera de hipotensiune. Are rol de reglare si normalizare a tensiunii, contribuind in acelasi timp la imbunatatirea circulatiei sangelui in organism. In acest caz, consumarea zilnica a unui pahar de moare de varza nu poate sa faca decat bine, scrie garbo.ro.


Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca in varza murata se gaseste un principiu terapeutic cunoscut sub numele de vitamina U antiulceroasa, vitamina ce se distruge prin fierbere. De aceea, zeama de varza acra poatefi consumata intern pentru tratarea ulcerului. Deoarece stimuleaza arderea grasimilor si in acelasi timp stabilizeaza si apetitul, moarea de varza este indicata si in curele de slabire.


Mai mult, moarea de varza are un efect detoxifiant asupra organismului, ajutand la eliminarea toxinelor. O astfel de cura cu moare de varza contribuie la vitaminizarea organismului si la intarirea sistemului imunitar. Moarea de varza are un continut bogat de substante nutritive, revitalizand organismul, tonifiindu-l si luptand impotriva anemiei. De asemenea, persoanelor suferind de depresie le este recomandata consumarea de zeama de varza acra.


In plus, moarea de varza este cunoscuta ca un remediu eficient impotriva greturilor cauzate de mancarea “grea”, dar si impotriva starilor de mahmureala. De asemenea, consumata in cantitati considerabile, moarea de varza are rolul de reglare a temperaturii corpului si de reducere a febrei. Totodata, gratie continutului sau bogat in vitamina C, aceasta licoare poate tine deoparte raceala si gripa.


Proprietatile moarei de varza o recomanda ca pe o modalitate de a inlatura raguseala sau durerile uscate din piept. In aceste situatii se recomanda administrarea moarei de varza diluata cu apa, precum si consumarea ei calda. Aveti insa grija la cantitatea de moare de varza pe care o consumati. O cantitate prea mare poate conduce la diare.


In medicina populara, moarea de varza, utilizata extern, sub forma de comprese, calmeaza durerile de spate cauzate de hernie. Se tamponeaza zona cu dureri cu zeama de varza acra, aplicandu-se ulterior peste aceasta zona o felie de cartof crud.

 


eliminarea toxinelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008116 (s)