News Flash:

UIMITOR! Dieta cu tarate de grau: slabesti frumos si pe termen lung

9 Iunie 2016
5704 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire perfecta
Taratele de grau contin cea mai mare cantitate de fibre care iti potolesc rapid senzatia de foame, dar in acelasi timp iti imbunatatesc digestia. Vorbim despre invelisurile exterioare ale boabelor de grau, unde se afla si cea mai mare concentratie de vitamine, minerale si substante nutritive.

Cu aceasta dieta poti spune adio constipatiei, balonarii si indigestiei, adica tulburarilor digestive care te impiedica sa slabesti.

Taratele de grau te vor ajuta sa economisesti un numar important de calorii la fiecare masa pentru ca actioneaza ca un burete, absorbind o parte din grasimile rele si contribuind la eliminarea lor din organism. De asemenea, taratele de grau impiedica asimilarea altor grasimi nesanatoase in organism, ceea ce inseamna ca nu se vor forma noi depozite adipoase. 
In schimb, pentru a avea energie, organismul va arde incet, incet stratul adipos deja existent.

Cum tii dieta cu tarate de grau

In aceasta dieta este important sa gasesti un echilibru nutritiv care sa satisfaca toate nevoile organismul, si nu consumul in sine de cat mai multe tarate. Daca ai consuma prea multe tarate, nu te-ai mai hrani cu alte alimente importante pentru corp, potrivit ele.ro.

Zilnic este suficient sa consumi 9-10 lingurite de tarate de grau, impartite astfel:

- doua la micul dejun

- doua la pranz

- doua la cina

- doua la una dintre gustari

- una-doua inainte de micul dejun

Cum consumi taratele de grau

Inainte de micul dejun poti dizolva taratele intr-un pahar cu apa calduta sau le poti le poti consuma cu iaurt la micul dejun. La pranz le poti presara peste o salata.

Deoarece taratele de grau nu furnizeaza organismului cantitatea necesara de calciu, este important sa consumi zilnic cate un iaurt. Nu uita de consumul de legume si fructe, care completeaza restul vitaminelor si mineralelor esentiale.
Consumul de apa este important in aceasta dieta, intrucat amplifica efectele detoxifiante ale fibrelor din taratele de grau. Daca vrei sa incepi o dieta cu tarate de grau, incearca sa le consumi timp de 3 zile "de proba", pentru a vedea cum reactioneaza organismul la ele, daca ai un tranzit intestinal imbunatatit si daca te simti in stare sa tii dieta timp de 2-3 saptamani.

fibre foame digestia substante nutritive calorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)