News Flash:

UIMITOR! Cum se face detoxifierea ficatului cu apa si stafide

7 Noiembrie 2015
3305 Vizualizari | 1 Comentarii
stafide
Unele dintre cele mai eficiente remedii de curatare si de detoxifiere a ficatului este apa cu stafideFicatul are rolul de a "fabrica sange" in corpul nostru sau mai bine zis - rolul muncii ficatului este de a curata sangele de toxine si de impuritatile de tot felul. Otravirea organismului impiedica implicarea ficatului in combaterea bolilor, otravurilor si toxinelor, deoarece reduce capacitatea de absorbtie a medicamentelor naturale. 
Atunci cand ficatul este sanatos, tot organismul este sanatos, noi suntem mai increzatori, mai puternici si avem o mai buna stare de spirit. Pentru a pregati aceasta reteta, trebuie mai intai sa alegeti stafide naturale. Stafidele ideale pentru aceasta reteta ar trebui sa fie organice. Cu alte cuvinte, culoarea stafidelor ar trebui sa fie inchisa, pielea incretita, dar sa nu fie prea moi sau prea rigide. 

Odata ce ati cumparat 50 de grame de stafide naturale, le puneti intr-un vas si le inmuiati in apa calda timp de 10 minute, apoi clatiti-le cu apa rece. Acesta procedura curata stafidele de orice mizerie acumulata pe ele. 

Seara inainte de culcare, puneti stafidele intr-un pahar de 250 ml, peste care trebuie sa puneti apa plata calda pana ce acesta se umple. Acoperiti apoi paharul cu o farfuriuta, lasandu-l pana dimineata. Dimineata cand v-ati trezit, pe stomacul gol, beti apa din pahar, apoi dupa 10 minute, puteti cu o lingurita sa mancati toate stafidele.
Intinde-te pe spate timp de 30 de minute dupa ce ai consumat apa si stafidele. Cat timp stati intinsi, puteti aplica in partea dreapta a abdomenului o compresa cu apa fierbinte, sau un saculet cu sare incinsa. Aceasta procedura trebuie repetata de maxim 2 ori pe saptamana timp de 2 saptamani si maxim de 4 ori pe an. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

curatare detoxifiere ficatul toxine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)