News Flash:

UIMITOR! Celulele canceroase mor in doar 42 de zile cu acest preparat

27 Iulie 2016
64172 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de sfecla
Ai auzit vreodata de  Rudolf Bruess? Este un australian care si-a dedicat toata viata in a gasi un remediu natural impotriva cancerului. A venit cu o reteta de suc natural care a avut un mare succes in a ajuta oamenii care se lupta cu cancerul si cu alte boli incurabile conform medicilor. Reteta lui a vindecat de cancer peste 45.000 de oameni!
Conform lui Rudolf, suferindul trebuie sa urmeze o cura severa care dureaza 42 de zile. In timpul acestor 42 de zile sanatatea acestuia va fi imbunatatita intr-un mod neasteptat. A creat un regim strict care contine ceai  si un suc special cu sfecla ca ingredient principal. Pentru a-ti prepara sucul lui special ai nevoie, neaparat numai de legume bio: 
  
-Sfecla 
-Morcovi 
-Radacina de telina 
-Cartofi 
-Ridichi 
  
 ** Acest suc se numeste Sucul Breuss, care contine 55% sfecla rosie, 20% morcovi, 20% telina, 3% cartofi si 2% ridichi. Pentru a consuma sucul trebuie sa fii in repaus alimentar timp de mai mult de 40 zile, in conformitate cu instructiunile prezentate in terapie, pentru ca rezultatele dorite sa fie obtinute.** 
  
Pune toate aceste ingrediente in blender si nu uita ca  jumatate din acest suc ar trebui sa fie de sfecla rosie, apoi morcovi, si mici cantitati din restul ingredientelor. Bea atat cat simti ca-ti cere corpul tau, dar cu cat mai mult cu atat mai bine. Toate aceste legume sunt importante, deoarece acestea debordeaza cu anti-oxidanti, vitamine, si ajuta la dezintoxicare.  
  
Ar trebui sa ii dai o sansa, indiferent daca ai probleme de sanatate sau nu. 

rudolf bruess -sfecla -morcovi -cartofi -ridichi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)