News Flash:

UIMITOR! Cel mai bun leac pentru orice infectie din organism. Este bun si pentru cancer

11 Aprilie 2016
28852 Vizualizari | 0 Comentarii
leac lingura
Urmatoarea reteta este extrem, extrem de simpla, si tot atat de eficienta daca este consumata in mod frecvent. Este ieftina si are in compozitie ingrediente pe care cu siguranta le ai  mereu in bucatarie.
Ce trebuie sa faci este foarte simplu! Intr-o cana de ceai, puneti 1/2 lingurita debicarbonat de sodiu alimentar, peste care adaugati o lingurita si jumatate demiere de albine. Amestecati continutul pana obtineti un compus omo­gen laptos, dupa care adaugati 75 ml apa minerala, con­tinuand sa amestecati bine, bine. Atunci cand bicarbonatul intra in contact fie cu o substanta acida, fie cu una alcalina, efectul lui natural este acela de a neutraliza Ph-ul. 
Stoarceti o lamaie de marime medie si adaugati, in cantitati mici, sucul ei peste ames­tecul pe care l-ati obtinut anterior, continuand sa ames­tecati. Aveti grija ca sucul de lamaie sa fie adaugat cate putin, dupa fiecare reactie de spumare si linistire. Cla­titi storcatorul cu 50-75 ml apa minerala si adaugati-o in cana. 
Este recomandat sa consumati acest amestec de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu inghitituri mici, si amestecandu-l cu saliva din gura inainte sa inghititi. In cazul cancerului, folositi 3 doze pe zi, timp de 30 zile, cu pauza de 5 zile, dupa fiecare 10 zile.

reteta eficienta ingrediente bucatarie lamaie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)