News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca tii ceapa in sosete in timp ce dormi

3 Mai 2016
3629 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa sosete
Dupa cum stiti, exista o serie de trucuri din strabuni despre care, astazi, multi dintre noi credem ca sunt niste prostii. Nu e deloc asa! Este si cazul acestui leacabsolut genial. 

Asadar, dupa cum stiti, talpile picioarelor sunt legate de organele interne. Punctele de pe talpa au o legatura corespunzatoare unei anumite parti a corpului.

Pentru ca de multe ori purtam pantofi, aceste puncte sunt rareori stimulate, ceea ce inseamna ca circuitele electrice sunt de multe ori in stare latenta. Puteti deschide aceste cai si  sa ajutati la purificarea organelor interne chiar in timp ce dormiti. Ceapa si usturoiul sunt cunoscute ca fiind legumele extrem de puternice in lupta impotriva microbilor si bacteriilor, atunci cand sunt aplicate local. O modalitate de a purifica organele in timp ce dormiti este de a tine o felie de ceapa in sosete pana dimineata.
Iata care sunt pasii de urmat:

Pasul 1: Se taie o felie de ceapa. Trebuie sa va asigurati ca acesta este o ceapa organica, astfel incat sa nu tineti pesticide pe picioare toata noaptea. 

Pasul 2: Se pune ceapa in sosete, pe talpa.

Pe masura ce dormiti, proprietatile de vindecare ale ceapa vor fi absorbite de picioare, stimuland toate aceste puncte de pe picioare care sunt legate de organele interne.
Asadar:

- sangele va fi purificat. Acidul fosforic din ceapa va fi absorbit si va purifica sangele.

- bacteriile si germeni vor fi ucisi.

- credeti sau nu, picioarele vor mirosi mai bine din cauza ca toxinele si substantele chimice vor fi eliminate.

Cine si-a inchipuit ca ceva atat de simplu ar putea fi atat de benefic pentru sanatate? Este un mod ieftin si usor de a va ajuta organismul.

 


trucuri strabuni leac talpile picioarelor organele interne ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004943 (s)