News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca bei ceai de urzica dimineata si seara

12 Februarie 2016
2991 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai de urzica
Ceaiurile pentru slabit ajuta la purificarea organismului, elimind toxineleacumulate, dar si excesul de apa. Cu ceaiul de urzica poti slabi 4-5 kilograme intr-o luna, dar la aceasta performanta ajungi daca bei zilnic un litru si jumatate. Acesta se prepara prin infuzie, astfel incat planta sa nu isi piarda proprietatile curatorii. Peste o lingura de urzici se toarna o cana de apa clocotita, se acopera pret de cateva minute, dupa care se strecoara. 

In caz ca se doreste pregatirea unei cantitati mai mari se va repeta procedeul folosind 4-5 linguri cu frunze uscate de urzici la un litru de apa fiarta. Nu se indulceste si se bea cu inghitituri mici. Ceaiul de urzici este absorbit cel mai bine de organism daca il bei seara si dimineata. Este detoxifiant si foarte bun pentru persoanele care au un exces de apa in organism.  

Precautii si contraindicatii
Daca sunteti sub tratament medicamentos, consultati medicul inainte de a incepe aceasta cura pentru ca unele medicamente pot interactiona cu compusii plantei. La unele persoane poate sa apara un usor disconfort gastro-intestinal. Datorita actiunii diuretice, un consum in exces de urzici poate cauza un dezechilibru electrolitic. Asigurati-va ca dieta sa contina destul potasiu - banane, rosii, dovleac. Urzicile pot declansa contractii uterine, motiv pentru care sunt interzise gravidelor.

purificarea organismului toxinele infuzie detoxifiant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006638 (s)