News Flash:

UIMITOR! Bea zilnic un pahar de lapte cu migdale si vei vedea efectele

7 Ianuarie 2017
1703 Vizualizari | 0 Comentarii
lapte cu migdale
Laptele de migdale este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar, dar si pentru cei care incearca sa scada in greutate. Are un continut caloric scazut, un pahar de 250ml avand numai 40-60 de calorii, in comparatie cu 90 si 120 de calorii cat are laptele de vaca.

Cat de sanatos este laptele de migdale?

Migdale sunt o sursa excelenta de minerale esentiale precum cuprul, manganul, magneziu, fosfor, zinc, calciu, dar si vitaminele A, B si E. Din doza recomandata zilnic de vitamine, 250 ml de lapte de migdale ofera 10% vitamina A, 25%vitamina D si 50% vitamina E! Vitamina D ajuta si la imbunatatirea sistemului imunitar si a functiilor celulelor nervoase.
Cuprul si manganul formeaza o parte esentiala din diferite enzime antioxidante care lupta impotriva radicalilor liberi. Manganul ajuta la producerea energiei din proteine si carbohidrati si este direct responsabil de mentinerea unui nivel optim de energie. De asemene, este foarte important pentru sanatatea tiroide, scrie csid.ro.
Consumul de lapte de migdale este benefic pentru sanatatea oaselor, a dintilor si a inimii. Nenumarate studii au aratat ca o deficienta de mang in organism poate fi o cauza un unui risc ridicat de atac cerebral vascular si alte afectiuni cardiovasculare.
Laptele de migdale regleaza nivelul colesterolului, sprijina buna functionare a sistemului digestiv si este recomandat in dieta persoanelor care sufera de diabet deoarece nu le va creste glicemia. Un pahar de lapte de migdale contine numai 8 mg de carbohidrati si are un indice glicemic scazut.
Laptele de migdale poate promova si sanatatea inimii, deoarece un pahar de lapte contine doar 5 g de sare si nu are continut de colesterol. Cantitatea redusa de sare si cele 150 mg de potasiu ajuta la mentinerea tensiunii sub control si sprijina sanatatea cardiovasculara.
De asemenea, reduce riscul de diabet in cazul persoanelor sanatoase. Un consum regulat favorizeaza pierderea in greutate deoare acizii grasi confera senzatia de satietate si controleaza apetitul.
Imbunatateste functionarea sistemului nervos. Datorita continutului ridicat de vitamina E, laptele de migdale imbunatateste sistemul nervos si starea pielii. Fiecare portie de 250 ml contine 50% la doza recomandata de vitamina E, un nutrient puternic datorita propietatilor sale antioxidative. Aceasta bautura sanatoasa iti va face parul mai stralucitor, tenul mai luminos si, pe deasupra, iti va conferi un nivel optim de energie.

migdale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005456 (s)