News Flash:

Udrea: "Vreau ridicarea controlului judiciar pentru a nu mai fi urmarita si fotografiata"

4 August 2015
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea3
Elena Udrea a declarat marti, la ICCJ, ca a cerut ridicarea controlului judiciar in dosarul "Gala Bute" pentru ca vrea sa duca o viata normala, sa nu mai fie urmarita si fotografiata de presa si paparazzi, spunand ca, in Romania, orice om care are un telefon mobil devine un paparazzo.
Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde au fost luate in discutie masurile preventive din dosarul "Gala Bute, in care Elena Udrea este judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de Rudel Obreja si alte persoane.
La iesirea din sediul instantei supreme, Elena Udrea a spus ca a cerut in principal ridicarea controlului judiciar, pentru ca nu se poate mentine o astfel de masura preventive atata vreme cat nu exista probe ca ar fi incercat sa impiedice aflarea adevarului sau ca ar fi denaturat ancheta.
Udrea a mai spus ca un alt motiv pentru care a cerut ridicarea controlului judiciar este acela ca se simte "vanata" de catre paparazzi, presa si oameni.
"As vrea doar sa nu mai fiu fotografiata non-stop. Cand nu sunt paparazzi, sunt cativa cetateni de bine care fac fotografii si apoi le trimit presei, astfel incat efectiv ma simt vanata. Nu fac nimic mai mult decat face orice om, si eu mananc, si eu merg la toaleta, si eu dorm, dar nu cred ca astea trebuie sa fie momente care sa fie surprinse cu telefonul mobil, iar apoi sa fie date spre publicare", a declarat Udrea.
Ea a adaugat ca, in Romania, fiecare cetatean care are un telefon mobil devine un paparazzo.
Intrebata daca se gandeste sa faca un copil, Udrea a declarat ca la momentul adresarii intrebarii nu are acest gand, dar l-ar putea avea dupa ce va iesi pe poarta instantei.
In timp ce era in sediul instantei supreme, Elena Udrea s-a intalnit cu Dorin Cocos si cu fiul acestuia, Alin, cu care s-a imbratisat. Intrebata ce a vorbit cu fostul ei sot, Dorin Cocos, Udrea a spus ca i-a urat acestuia "La multi ani", intrucat recent a fost ziua de nastere a acestuia si a precizat ca are aceleasi sentimente fata de oamenii dragi din trecutul ei.
Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, cand instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu, in dosarul "Gala Bute".
Udrea a stat in arest la domiciliu din 7 mai pana in 16 iunie. Din 25 februarie pana in 30 aprilie, Udrea a fost incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei, apoi transferata la Penitenciarul Targsor.
Elena Udrea a fost trimisa in judecata, pe 21 aprilie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului omonim de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.
Mediafax.ro 

elena udrea gala bute paparazzo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006003 (s)