News Flash:

Udrea, pe Facebook: In perioada urmatoare voi desemna un purtator de cuvant

16 Februarie 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea spune, intr-o postare pe Facebook, ca in perioada urmatoare va desemna un purtator de cuvant care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele sale de vedere pe alte subiecte decat cele juridice, de care se ocupa avocatii.
Udrea mentioneaza in postarea pe contul sau de Facebook ca vrea sa faca unele clarificari, deoarece a vazut ca "exista anumite nedumeriri" legate de comunicarea sa publica din ultima perioada.
"Sunt «tocata» sistematic in presa si acest asalt asupra mea are ca rezultat cresterea presiunii asupra magistratilor si impunerea unei imagini publice de vinovatie, care apoi se transforma in argumente pentru acuzatori. De aceea, inteleg sa ma apar comunicand activ, pentru a se auzi si varianta apararii", scrie ea.
Elena Udrea spune ca va respecta toate conditiile legale si nu va vorbi, cum nu a facut-o nici pana acum, in vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate in dosare.
"Mesajele pe care le vedeti pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare si sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, in mod legal, precum toti ceilalti care se afla in arest. In perioada urmatoare, voi desemna un purtator de cuvant pentru mine care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele mele de vedere pe alte subiecte decat cele juridice de care se ocupa avocatii", mai noteaza ea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)