News Flash:

Udrea, la Parlament: Dupa experienta de data trecuta ce emotii sa mai am?

23 Februarie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea a sosit luni la Parlament, pentru a-si sustine punctul de vedere la sedinta unde se discuta incuvintarea unei noi cereri de arestare a sa.
"Dupa experienta de data trecuta ce emotii sa mai am", a spus Udrea la intrarea in Parlament.

Plenul Camerei va discuta luni la ora 16:00 cererile DNA de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea.
Udrea are posibilitatea sa se adreseze plenului, iar votul in cazul celor doua cereri va fi secret cu bile.
Instanta suprema a admis, sambata, cererea Elenei Udrea, arestata la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute".
Elena Udrea a declarat, la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), ca judecatorul de drepturi si libertati i-a admis cererea si va putea fi prezenta luni in plenul Camerei Deputatilor, pentru a-si spune punctul de vedere, avand in vedere faptul ca situatia "este exceptionala in continuare", fiind vorba de a saptea si a opta cerere formulate in doua sapamani de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie impotriva sa. Mediafax.ro

elena udrea elenei udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006526 (s)