News Flash:

Ucigasul s-a intors la locul crimei. Ionel Boldea, dus de la Timisoara in parcul din Faget. Imagini de la reconstituirea omorului

11 Iulie 2019
1390 Vizualizari | 0 Comentarii

Au reconstituit filmul teribilei crime care a ingrozit opinia publica in urma cu cateva zile, cand un tanar de 33 de ani, drogat, a omorat in bataie un barbat intr-un parc din Faget si a zdrobit-o pe sotia acestuia, care s-a stins mai apoi la spital.

Politistii din Timisoara l-au scos pe Ionel Boldea din Arestul IPJ Timis si l-au dus sub escorta mascatilor in parcul din orasul Faget unde procurorii au refacut filmul atacului din dimineata zilei de 3 iulie. Atunci, cei doi soti faceau miscare la niste aparate de fitness montate pe spatiul verde, cand Boldea s-a napustit asupra lor, i-a batut cu salbaticie, pe barbat l-a ucis pe loc, iar pe femeie a abandonat-o intr-o balta de sange.

Criminalul avea sa se urce mai apoi pe o bicicleta si a mers pana in localitatea Temeresti, unde a incercat sa patrunda cu forta intr-un birt. Inainte de acest moment a atacat alti oameni, aflati intr-un tractor, apoi o batrana ce i-a iesit in cale si pe care a lovit-o cu propriul baston.

Ucigasul a incercat sa se refugieze intr-o locuinta din Temeresti unde i-a cerut gazdei sa-l lase sa foloseasca baia sustinand ca a cazut cu bicicleta. S-a baricadat in baia locuintei, unde politistii l-au incoltit. A incercat sa scape, a fugit in curtea casei unde s-a urcat in masina proprietarului si a demarat in tromba pri portile inchise, aceasta in timp ce politistii trageau asupra lui focuri de arma. A reusit sa scape, a abandonat autoturismul intr-un sant si a fugit in padurea din apropiere. Cateva ore mai tarziu, noaptea, politistii l-au capturat intr-o alta masina pe care o furase si cu care se indrepta spre satul natal Bichigi.

La exact o saptamana de la aceasta intamplare teribila, incatusat, Ionel Boldea a fost pus de politisti sa povesteasca ce-si aminteste la fiecare pas al atacului din parc, sa le arate ce a facut in fiecare moment, si mai ales cum i-a atacat pe cei doi soti. Criminalul a fost dus mai apoi la Temeresti si Bichigi, pe traseul urmat pe cand fugea de politisti si pana cand a fost prins.

Anchetatorii spun ca aceasta operatiune ii ajuta in intocmirea dosarului complex al faptelor ucigasului, in care aduna acum cat mai multe probe.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)