News Flash:

Uaau, ce transformare! Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol a crescut si e domnisoara in toata regula. Cum arata acum Ruxy si cu ce se ocupa

20 Iulie 2017
1413 Vizualizari | 0 Comentarii
ginghina
Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol nu numai că s-a transformat într-o domnișoară și deja atentează la fardurile și la lucrurile mamei, dar la cei nici 9 ani, a strâns deja o mică avere, implicându-se în diverse proiecte.


În timp ce mulți copii de vârsta ei iau toate pasiunile doar ca pe o joacă, Ruxy Papadopol are deja primele contracte semnate ca actriță. Și ca orice vedetă care se respectă, la cei 9 ani, fetița vrea să fie tratată ca o adevărată artistă.

 

„Acum mă pune inclusiv să-i fac programări la salon. Ultima dată când am fost la un eveniment nu i-am făcut programare și a fost foarte supărată, iar de data asta i-am făcut și ei programare. Și-a făcut și ea niște împletituri acolo. I-am cumpărat chiar și o trusă de machiaj, să fie doar a ei, ca să nu mai intre în ale mele și să se mozolească în casă, că afară nu are voie să iasă machiată”, ne-a declarat Ioana Ginghină, completând că Ruxandra își dorește enorm și niște pantofi cu toc, însă până acum nu i-a găsit pe cei potriviți.


„Tocuri nu i-am luat, pentru că singurele încălțări cu tocuri erau așa: toc, roz și sclipici. Era îmbinarea kitsch-ului întruchipată. Ea bineînțeles era pe spate”, a mai spus soția lui Alex Papadopol.
Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol este actriță de mică
Ruxy știe că în lumea în care a intrat încă de când a venit pe lume, contează imaginea extrem de mult, însă nu este dispusă să investească prea mult din propria pușculiță, deși stă foarte bine la capitolul finanțe, existând chiar și situații când își împrumută părinții.


„Când vreau să testez dacă își dorește mult un lucru îi spun să dea bani de la ea din pușculiță. Să ne înțelegem. Fiică-mea are bani pentru că a filmat ba la „Lecții de viață”, ba mai dublează și își strânge banii. Noi nu intrăm la banii ei, dar ai să râzi, că de multe ori ajungem să ne împrumutăm la ea. Când nu avem bani scoși de pe card luăm de la ea, iar apoi trebuie să-i dăm mai mult înapoi, că așa e frumos”, ne-a mai povestit Ioana Ginghină.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004827 (s)