News Flash:

Tutuianu despre demisia din MApN: Reprosurile nu au fost suficient fundamentate. Cand mi s-a spus ca presedintele PSD imi cere sa plec, am cerut o foaie de hartie

26 Septembrie 2017
851 Vizualizari | 0 Comentarii
tutuianu
Fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu a declarat pentru Digi 24 ca reprosurile care i-au fost aduse si care s-au soldat cu demisia sa nu au fost suficient argumentate. El a relatat ca si-a scris demisia dupa ce premierul Mihai Tudose i-a spus ca a gresit, ca a adus un prejudiciu de imagine grav si ca presedintele partidului ii cere sa plece. Tutuianu afirma ca nimeni nu s-a nascut ministru si nimeni nu sta pe viata in functie, iar apoi, raspunzand unei intrebari referitoare la presedintii de partid, a admis ca le este aplicabil acelasi rationament.
„Am plecat pentru ca mi s-a facut un repros pe care, in sinea mea, il consider insuficient fundamentat, dar nu am tinut sa ma leg nici de scaun, nici de functie. In momentul cand premierul Tudose mi-a spus ca am gresit si ca am adus un prejudiciu de imagine grav, a spus dansul, si ca presedintele partidului imi cere sa plec, am cerut o coala de hartie, mi-am scris demisia, va repet sunt un om cu multa demnitate si nu accept ca cineva sa ma calce in picioare”, a spus Adrian Tutuianu.
Intrebat daca s-a simtit calcat in picioare in momentul acela, el raspuns ca s-a simtit „neindreptatit”.
„Am avut o discutie telefonica a doua zi (cu Liviu Dragnea, n.red.), m-a invitat sa ne lamurim pe cateva lucruri, i-am spus ca nu doresc sa port o discutie cu nimeni la momentul acesta”, a precizat Adrian Tutuianu.
El a sustinut ca exista "o anumita fierbere in sistem", "o anumita presiune interna" care a impus emiterea counicatului referitor la plata salariilor si a drepturilor de hrana care reprezinta aproximativ jumatate din veniturile lunare. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008121 (s)