News Flash:

Turista ranita in Muntii Fagaras. A intervenit elicopterul SMURD

31 August 2015
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
turista ranita
O turista in varsta de 26 de ani care a cazut, duminica, pe o poteca turistica din Muntii Fagaras si a suferit un traumatism la un genunchi a fost evacuata de pe munte cu un elicopter SMURD, fiind transportata la un spital din Targu Mures, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX ca o turista in varsta de 26 de ani a suferit un traumatism la un genunchi dupa ce a cazut pe o poteca turistica din Muntii Fagaras.
"Accidentul s-a produs in apropierea Cabanei Podragu. Turista a cazut pe o poteca turistica, la acelasi nivel, si a suferit un traumatism la un genunchi”, a declarat Bianca Sabau.
Potrivit acesteia, turista nu s-a mai putut deplasa si a fost solicitata interventia echipajului Salvamont, dar si a elicopterului SMURD de la Targu Mures.
Elicopterul a reusit sa aterizeze in zona accidentului si a preluat-o pe turista ranita, transportand-o la un spital din Targu Mures pentru ingrijiri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)