News Flash:

Tudose: Transferul contributiilor la angajat va aduce aproape un miliard de euro anual in plus la buget

23 Noiembrie 2017
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose2

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, ca transferul contributiilor sociale in contul angajatului va aduce in plus la buget aproape un miliard de euro anual, pentru ca va creste gradul de colectare.
”Ne acuzati ca transferul contributiilor de la angajator la angajat va fi un esec. Dragi colegi, mult timp v-ati luptat sa induceti in populatie teama ca de la 1 ianuarie o sa le scada salariile, o sa vina apocalipsa. Intre timp, toata lumea de buna credinta s-a convins ca stirile lansate de dvs si de asociatii dvs sunt false”, a afirmat Mihai Tudose, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura.

El a mai spus ca salariile vor creste ”in mod evident”.

”La data de 30 august 2017 existau aproximativ 158.000 de angajatori care nu platisera integral sau partial contributiile sociale a peste 2 milioane de angajati. Nu ne mai putem permite ca acesti oameni sa mearga la medic si sa nu poata fi tratati pentru ca patronii nu le-au platit contributiile. (...) Prin aceasta masura vom aduce aproape un miliard de euro la bugetul anual viitor pentru ca gradul de colectare va creste de la 95,8 la 96,9”, a mai spus premierul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006487 (s)