News Flash:

Tudorel Toader ar putea ramane ministrul Justitiei

28 Iunie 2017
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
Tudorel Toader, ministrul demisionat al Justitiei, ofera pentru prima data un indiciu cu privire la faptul ca isi doreste sa continue la minister si in Guvernul Tudose.


Ministerul Justitiei a organizat miercuri o dezbatere publica privind modificarea si completarea dispozitiilor din Codul penal referitoare la abuzul in serviciu in acord cu deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei. In deschiderea dezbaterii, Tudorel Toader a sustinut o pledoarie la finalul careia s-a referit si la perioada urmatoare. „Daca imprejurarile vor permite, va voi mai invita”, a afirmat ministrul. Intrebat daca ramane ministru, Toader a raspuns: „Nu cunosc raspunsul.”


Tudorel Toader a fost subiectul unor contre in Coalitia PSD-ALDE, potrivit unor surse politice. Acesta este vazut ca reprezentat ALDE in Executiv, desi este independent, iar PSD ar fi vrut sa lase ALDE fara unul dintre cele patru portofolii din Guvern. Pana la urma, potrivit surselor din coalitie, ALDE isi va pastra ministrii, iar Tudorel Toader va ramane in functie si in Guvernul Tudose.

tudorel toader justitiei guvernul tudose psd alde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004780 (s)