News Flash:

Tu stiai ca este mai bine sa consumi APA calda in loc de cea rece? Vezi aici ce beneficii aduce!

21 Mai 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
bea apa2
De ce este bine sa consumam apa calda in locul celei rece. Daca aveti probleme cu dureri articulare,dureri de cap,constipatie,probleme digestive etc.,probabil sunteti deshidratat. Avand in vedere ca 60% din corpul noastru contine apa,este in interesul nostru sa-l hidratam zi de zi. Dar un lucru foarte important este ca nu trebuie sa bem apa rece,ci apa calda.

CE INSEAMNA APA RECE PENTRU CORPUL TAU:
Conform cercetarilor medicale,daca bei apa rece,in corpul dumneavoastra se produc urmatoarele:
-se creeaza mucus in exces si creste probabilitatea de a va imbolnavi
-vasele de sange devin mai inguste
-corpul tau lucreaza mai greoi,pentru ca incearca sa reglementeze temperaturile mai reci, in loc sa transforme alimente consumate in energie
-solidifica grasimile, care sunt mai greu pentru organism sa le digere
4 MOTIVE PENTRU CARE AR TREBUI SA BETI APA CALDA:
Medicina traditionala hindusa si cea chineza,sustine de secole intregi sa bem apa calda.

Avantajele ei sunt:
1.IMBUNATATESTE METABOLISMUL: Apa potabila calda,promoveaza un metabolism rapid si mai sanatos.Primul lucru pe care trebuie sa-l facem dimineata,este sa bem apa calda cu zeama de lamaie.
2.STIMULEAZA DIGESTIA: Cand beti un pahar cu apa calda,spalati toate toxinele din organism.Apa fierbinte descompune grasimile si alimente mult mai repede.Daca doriti sa se digere alimentele mai usor,beti apa calda dupa masa.
3.CURATA SANGELE: Medicina Ayurveda ne invata sa tinem apa intr-un vas de cupru.Ei sustin ca cuprul purifica sangele si ucide bacteriile.Pentru a creste procesul de detoxifiere in corpul uman,bea apa calda dimineata dintr-un recipient de cupru, scrie sanatatea.ro.
4.LUPTA CU OBEZITATEA SI COLESTEROLUL RIDICAT: O combinatie de apa calda cu lamaie este benefica persoanelor care sufera de diabet.Poate regla,de asemenea,nivelul de greutate si de zahar in sange.Institutul de Medicina traditionala recomanda sa se consume apa calda in acest fel dupa fiecare masa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005737 (s)