News Flash:

Trupul lui David Bowie, incinerat la New York

14 Ianuarie 2016
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
David Bowie2
Trupul starului David Bowie a fost incinerat, miercuri, la New York, fara sa aiba loc o ceremonie, iar membrii familiei si prietenii nu au participat la eveniment, relateaza The Guardian in pagina electronica.
In conformitate cu dorintele sale, trupul artistului a fost incinerat fara ca familia sau prietenii sa poata participa la eveniment si fara sa aiba loc o ceremonie comemorativa. 
David Bowie a pastrat mereu o discretie in viata privata si la fel a vrut sa faca si dupa trecerea in nefiinta, informeaza The Guardian in pagina electronica. Starul nu a vrut ca dupa moartea sa sa aiba loc nicio ceremonie comemorativa si nicio slujba. 
Carnegie Hall din New York va gazdui un concert memorial pentru Bowie pe 31 martie. Spectacolul, planificat inainte de moartea lui Bowie, a fost programat initial ca un tribut adus lui Cyndi Lauper. Un alt moment in memoria lui Bowie va avea loc si la Brit Awards din Londra, in februarie, sarbatorind ceea ce Max Lousada descris ca "viata extraordinara si opera unuia dintre cei mai mari artisti ai nostri".
David Bowie s-a stins la varsta de 69 de ani, la doar doar doua zile dupa ce isi lansase cel de-al 25-lea album din cariera, „Blackstar”chiar cu ocazia zilei de nastere. 
Asa cum si-a obisnuit fanii de-a lungul carierei muzicale, Bowie le-a lasat acestora si un mesaj de ramas bun prin intermediul melodiei "Lazarus", lansata pe 17 decembrie 2015.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006601 (s)