News Flash:

Trupul fotbalistul Patrick Ekeng va fi ridicat de la INML si depus pe stadionul din Stefan cel Mare

13 Mai 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
ekeng2
Trupul neinsufletit al fotbalistului Patrick Ekeng va fi ridicat, vineri dimineata, de la Instititutul National de Medicina Legala (INML) de catre membrii familiei, urmand ca imediat dupa sa fie depus la stadionul din Stefan cel Mare pentru ca sportivii si suporterii sa-si poata lua ramas bun.
Vineri dimineata, trupul neinsufletit al fotbalistului Patrick Ekeng va fi ridicat de la INML de catre membrii familiei, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din cadrul institutiei.
Fotbalistul a fost adus aici la sfarsitul saptamanii trecute, de la Spitalul de Urgenta Floreasca unde a decedat, pentru a fi supus autopsiei.
Sicriul cu trupul lui Ekeng va fi depus imediat dupa la stadionul din Stefan cel Mare, unde va ramane cel putin pe parcursul zilei de vineri, pentru ca suporterii si fostii colegi sa-si poata lua ramas bun, au declarat reprezentanti ai clubului Dinamo.
Patrick Ekeng va fi ridicat de la INML desi autopsia in cazul sau nu a fost finalizata. Exemenele facute de medicii legisti, pana acum, nu au fost relevante pentru a stabili o cauza exacta a mortii. In acest caz, se mai asteapta, in aproximativ o luna de zile, rezultatele exemenului toxicologic si a celor histologice si imunohistologice.
Reprezentantii INML au facut publice rezultatele disectiei ce a fost efectuata, marti, pe inima lui Patrick Ekeng iar medicii legisti au constatat ca fobalistul prezenta mai multe "aspecte patologice", printre care cord marit si multiple anomalii coronariene.
Conform unor surse medicale, anomaliile desoperite la fotbalistul Patrik Ekeng sunt de origine genetica "predominante la sexul masculin si la rasa neagra". Potrivit sursei citate in 95 la suta dintre situatii, aceste anomalii puteau fi depistate la un control mai amanuntit, dar exista situatii rare in care aceste afectiuni sa nu fie descoperite.
Potrivit unui chirurg cardiolog, rezultatele arata ca inima era de dimensiuni mai mari, prin ingrosarea peretilor ventriculari, ceea ce inseamna un flux sanguin scazut, mai putin sange catre o masa musculara crescuta.
Adriana Maria Marinescu, medicul primar cardiolog de la Institutul National de Medicina Sportiva, a afirmat pentru MEDIAFAX, dupa ce INML a publicat rezultatele autopsiei lui Patrick Ekeng, conform carora acesta suferea de cardiomiopatie hipertrofica, ca fotbalistul era sanatos in ianuarie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005979 (s)