News Flash:

Trupa Vunk face din nou turul tarii. Cand ajunge la Timisoara

18 Februarie 2015
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
vunk2
Cunoscuta trupa Vunk se pregateste pentru un nou turneu national. Cu spectacolul intitulat „Inconjurul lumii”, membrii trupei vor vizita 18 orase, iar Timisoara se afla printre ele.
Evenimentul va avea loc duminica, 29 martie, la Sala Capitol de la Filarmonica „Banatul”, de la ora 19. Turneul „Inconjurul lumii” este unul acustic si porneste de la ideea ca „Romania este mai mult decat o tara, este o lume”. Acesta este cel de-al doilea eveniment acustic al trupei Vunk. Anul trecut formatia a sustinut concertul „Autoportret”, la Bucuresti.
Evenimentul de atunci a fost inregistrat pe DVD si CD, care vor fi lansate in cadrul acestui turneu.
Pentru „Inconjurul lumii”, Vunk a rescris multe dintre hiturile trupei. Piese precum „Pleaca”, „Scapa-ma”, „1000”, „Numai la Doi” sau „Asa si!?” vor putea fi ascultate de fanii de la Timisoara intr-o versiune noua, nemaiauzita pana acum.
La Timisoara, membrii Vunk nu vor urca singuri pe scena. Alaturi de acestia se va afla si un cvartet de viori, trompetistul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara va fi Razvan Ilie, fratele liderului VunK, Cornel Ilie. De asemenea, in deschiderea concertului va canta Alexandra Usurelu.
Cei care vor sa se bucure de prestatia live a trupei pot sa-si procure deja biletele atat de la casa de bilete a Filarmonicii „Banatul”, cat si din retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, Uman, Inmedio, din agentiile Perfect Tour, din oficiile Postei Romane si online pe iabilet.ro. Pana pe 22 februarie preturile sunt cuprinse intre 40 de lei si 100 de lei. Dupa aceasta perioada pretul este intre 40 de lei si 170.

Galerie Foto

vunk
inconjurul lumii timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004957 (s)