News Flash:

Trupa Asia s-a reunit. Cum arata acum artistele care au cucerit sute de inimi

13 Octombrie 2016
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
asia1
Una dintre cele mai cunoscute trupe de fete de la noi s-a reunit la mai bine de 10 ani de cand au decis ca nu vor mai canta impreuna.
Cat se poate de apreciata, trupa ASIA facea furori la inceputul anilor 2000, atunci cand fetele reuseau sa cucereasca inima a mii de fani. Formatia a aparut pe piata in luna martie a anului 1999, iar cea care le-a reunit pe cele patru membre era Irina, cea care a si avut ideea proiectului muzical.
Cum formatia s-a destramat in anul 2005, iar fetele au pornit fiecare pe drumul ei, au fost mai putine ocaziile in care fanii le-au mai vazut impreuna de atunci. In urma cu cateva ore, in aceasta miercuri, fetele de la ASIA s-au reunit, iar o prima imagine cu ele a aparut pe retelele sociale. Cea care a facut publica poza a fost Sorana Darclee.
„Într-adevăr le iubesc pe aceste fete din formaţia ASIA“, a fost mesajul Soranei, din dreptul imaginii publicate pe contul său de Instagram. Însă, fanii au observat rapid că din imagine lipseşte chiar lidera trupei, Irina, atrăgând atenţia asupra acestui „detaliu“. „Irina nu e în ţară şi o prindem extrem de rar, dar cu sufletul e în poză“, a adăugat Sorana Darclee.

Galerie Foto

asia2
asia formatia reunit sorana darclee iubesc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)