News Flash:

Trucurile care te ajuta sa arati minunat fara machiaj

19 August 2017
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
machiaj

Naturaletea si simplitatea au fost dintotdeauna doua atribute apreciate atat de femei, cat si de barbati. Daca te-ai saturat sa petreci minute in sir in fata oglinzii si vrei sa iti lasi pielea sa respire, dar in acelasi timp iti doresti sa arati impecabil, urmeaza aceste sfaturi.


1. Ai grija de sprancenele tale


Sprancenele incadreaza fata precum o rama, mai cu seama atunci cand nu ai niciun strop de machiaj pe fata. Acestea vor deveni centrul atentiei, asa ca primul pas este sa le dai o forma potrivita, cat mai naturala. Nu exagera cu pensarea excesiva a lor, caci iti pot inaspri trasaturile. Daca este nevoie, le poti colora cu vopsea speciala pentru sprancene sau henna. În cazul in care vrei sa le regenerezi, aplica zilnic un amestec obtinut din uleri de castor si vitamina A. Dupa cateva saptamani vei observa ca acestea vor fi mai dese.


2. Accentueaza-ti privirea


Chiar si atunci cand nu ai avut foarte mult timp la dispozitie pentru a te odihni,  poti masca acest lucru prin cateva mici trucuri. Fa-ti ochii sa para mai mai ondulandu-ti genele cu ajutorul unui cleste de gene, apoi aplica un gel transparent pe ele, poate fi chiar si un tratament pentru regenerare. Desigur, pentru o schimbare evidenta, care te scuteste de machiaj si te ajuta sa ai gene fabuloase, poti opta pentru varianta extensiilor de gene.


3. Scapa de cearcane


Uneori iti place atat de mult cum arati dimineata si aproape ca ai vrea sa iesi pe usa fara sa te machiezi, dar un lucru te impiedica sa faci asta: cearcanele. Le poti camufla o perioada prin machiaj, insa daca iti doresti sa scapi definitiv de ele, reconsidera-ti dieta. Cercurile negre de sub ochi pot fi rezultatul unei deficiente de fier, ori vitamina B. Cremele de ochi sunt foarte importante, asa ca alege-le pe cele cu efect de albire sau pe cele care contin retinol. De asemenea, poti apela cu incredere si consecventa la compresele cu plicuri de ceai de menta sau ceai verde, pe care le tii 10-15 minute pe ochi, in fiecare zi.


4. Investeste in dantura ta


Pe langa faptul ca este sanatos sa ai grija de dintii tai, totodata, un zambet frumos va distrage atentia de la orice imperfectiune. Poti recurge la tratamentele de albire din cabinetele stomatologice sau la tratamentele naturiste. Printre cele care sunt intr-adevar eficiente se numara pasta de dinti cu bicarbonat, periajul dintilor cu carbune si clatirea gurii cel putin 3 saptamani, zi de zi, cu ulei de cocos.


5.  Exfoliaza-ti buzele


Oricat de bine ai arata nemachiata, buzele crapate vor strica tot aspectul. Exista mai multe metode prin care poti obtine in cateva minute buze catifelate: masarea lor cu zahar brun, frecarea usoara timp de 2 minute cu un prosop sau cu o periuta de dinti, masca cu miere. Pentru un plus de volum si intensificarea circulatiei din zona buzelor, aplica o picatura de ulei de scortisoara. 


6. Curata-ti tenul


Dermatologii sustin ca daca vrei sa ai un ten frumos, nu ar trebui sa iti speli fata mai mult de doua ori pe zi. Indicat este sa iti cureti tenul dimineata si seara, cel mai bine cu ajutorul unor discuri demachiante, imbibate in apa micelara sau in apa termala. Evita sa iti speli zilnic fata cu apa de la robinet, care poate contine cantitati mari de clor. Mastile exfoliante, in special cele care dupa uscare se inlatura dezlipindu-le usor de ten, ajuta la curatarea in profunzime a porilor, deoarece extrag punctele de grasime si punctele negre. 


7. Alege o coafura feminina


Tunsoarea, culoarea si coafura potrivite fizioniomiei si personalitatii tale, te vor scoate din anonimat, chiar si atunci cand vei fi nemachiata. Alege o tunsoare care sa creeze miscare, volum, sa fie usor de intretinut si de coafat, chiar si acasa. Taie varfurile despicate in mod regulat si de fiecare data cand folosesti placa, ondulatorul sau foehn-ul, aplica neaparat produse de protectie termica, pentru a preveni degradarea firului de par. 


sursa: clickpentrufemei.ro


naturaletea simplitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006153 (s)