News Flash:

Trucuri pentru o mancare de legume la cuptor delicioasa

28 Mai 2014
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
O cina perfecta pentru toti ai casei.

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 4.

Complexitate: usor

Ingrediente

3 cartofi fierti

3 dovlecei

3 rosii mari


2 vinete

150 g cascaval

ulei (pentru calit)

1 cub de unt (pentru uns)

pesmet

sare

piper


Mod de preparare

1. Taie cartofii in rondele si asaza-i pe un servet absorbant. Taie in rondele dovleceii si rosiile, fara sa le cureti de coaja. Taie vinetele si caleste-le usor pe ambele parti in doua linguri cu ulei.

2. Unge o tava de cuptor cu unt si tapeteaz-o cu pesmet. Asaza in tava rondele de legume intercalat: cartof, dovlecel, rosie, vanata, pana ce termini randul. Si tot asa, in continuare. Pune sare si piper.

3. Da legumele la cuptorul incins pentru 20 de minute. Scoate si rade cascaval, apoi lasa la gratinat zece minute.

Sugestie. Un preparat care iti permite sa lasi imaginatia in voia ei: foloseste si ciuperci, si ardei, si ceapa sau usturoi; vor da un gust mai bogat preparatului! Ecuisine.ro

3 dovlecei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022817 (s)