News Flash:

Trucuri pentru femeile care or sa se satisfaca singure

15 Octombrie 2015
2592 Vizualizari | 0 Comentarii
mast

Modalitati de masturbare cu un tampon
Doamnele pline de resurse creative care nu-si pot permite jucarii sexuale se ajuta cu un tampon, de exemplu. Exista o fata care recomanda utilizarea celui mai mare tampon existent si calarirea unei perne. Exista insa o alta fata care foloseste modalitati de masturbare si mai creative. Ea se ajuta de doua tampoane. Unul il pune in vagin, iar pe celalalt in anus. Apoi se joaca cu clitorisul si isi scoat "vibratorul" din fund chiar inainte de orgasm.
Modalitati de masturbare cu menthol
Unele femei isi ofera placere folosind creme si lotiuni care contin menthol, cum ar fi cremele de relaxare musculara, creme hidratante, paste de dinti sau balsam. Ele aplica lotiunea pe sfarcuri sau clitoris. O femeie a spus ca se bucura sa exploreze noi modalitati de masturbare facand o baie calda si stimulandu-se cu lotiune mentolata. Daca te gandesti sa incerci si tu, fii foarte atenta, pentru ca prea mult mentol poate irita mucoasa vaginala.

Barbatilor, de asemenea, le place sa exploreze moduri diferite de a se masturba cu creme sau lotiuni cu menthol.

Modalitati de masturbare cu brate flotatoare?
Stii acele brate din plastic pe care le folosesc copiii pentru a invata sa inoate? Se pare ca ele sunt si un vagin fals destul de bun! Unii se plang ca aceste lucruri sunt vandute numai in timpul verii...

Masturbeaza-te cu o banana
De data asta nu folosesti banana ca un vibrator, ci mai degraba ca pe un vagin artificial. Taie-i partea superioara, pune banda adeziva de jur imprejurul bananei, scoate-i miezul afara si fa o gaura pe partea cealalta. Poti, de asemenea, sa torni putin apa calda peste banana pentru a simti o placere si mai mare. O anumita persoana a declarat ca acest mod special de masturbare o face si pe partenera sa fericita, deoarece penisul lui miroase si are gust ca de banana.

Masturbeaza-te cu paine
Unii oameni saruta o bucata de paine inainte de a o manca, altii se gandesc la moduri interesante de a se masturba, delectandu-se cu o "paine vagin". Una dintre cele mai interesante moduri de masturbare cu paine este sa golesti o bagheta de miez si sa o umpli cu lubrifiant.
Exista un tip care, spre exemplu, se masturbeaza in mod regulat cu paine umpland-o cu ketchup si imaginandu-si ca o defloreaza. Am auzit, de asemenea, de cineva care foloseste aluat pentru a explora noi modalitati de masturbare. El a inceput prin a-si scoate penisul din aluat inainte de termina, dar modalitatile sale de masturbare au "evoluat" mergand pana la capat si umpland aluatul cu sucul lui masculin. Apoi a facut paine din acel aluat si si-a servit prietenii!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006775 (s)