News Flash:

Trucuri naturiste pentru un ten mai deschis

19 Aprilie 2018
860 Vizualizari | 0 Comentarii
piele frumoasa

Culoarea pielii se poate inchide din mai multe motive. Sunt unii factori care contribuie la aparitia acestei probleme suparatoare pentru multe persoane. Anumite boli, stresul, alimentatia, expunerea indelungata la soare si multe alte lucruri contribuie la schimbarea culorii pielii. Daca iti doresti sa iti deschizi culoarea pielii, atunci poti face lucrul acesta cu ajutorul unor ingrediente naturale. Poti folosi oricare dintre ingredientele si metodele de mai jos.

Iti poti deschide culoarea pielii in numai 2 saptamani in mod natural

Foloseste miere. Are numeroase beneficii asupra pielii. Are proprietati antibacteriene. Poate fi folosita pentru orice tip de ten. Printre beneficiile mierii se numara si faptul ca deschide culoarea pielii. Poti aplica miere pe fata inainte de dus. Las-o cateva minute, apoi o poti indeparta.

Ce boli de piele poate declansa stresul 

Foloseste lamaie. Vitamina C din lamaie incurajeaza dezvoltarea unor celule noi. Este un agent natural de decolorare. Pune putin suc de lamaie pe o discheta demachianta, apoi aplica sucul pe fata. Evita sa il folosesti daca ai rani deschise, deoarece provoaca iritatii. Lasa-l sa actioneze timp de o ora, apoi clateste-te cu apa calda. Evita sa iesi afara in timp ce ai suc de lamaie pe fata, deoarece pielea ta va fi mai sensibila.

Foloseste iaurt. Contine acid lactic, iar acesta deschide culoarea pielii. Poti amesteca putin iaurt cu miere, iar masca rezultata va fi aplicata pe fata. Las-o cateva minute sa actioneze, apoi clateste-te cu apa calda.

Foloseste faina. Amesteca un gram de faina cu putina apa, pana cand se va forma o pasta. Aplica masca pe fata si las-o pana se usuca. Dupa caeea clateste-te cu apa calduta.

Foloseste felii de castravete. Este o alternativa sigura, care are un efect calmant asupra pielii. Feliaza un castravete, apoi acopera-ti fata cu acele felii de castravete.

Cum sa ai piele perfecta dupa 30 de ani 

Maseaza-ti pielea cu ulei de migdale. Daca vrei sa scapi de riduri si sa iti deschizi culoarea pielii, atunci uleiul de migdale este raspunsul. Contine acizi grasi si minerale care dau pielii stralucire si ii deschid culoarea. Tot ce trebuie sa faci este sa iti masezi pielea cu ulei de migdale de trei ori pe saptamana, timp de doua saptamani.

Foloseste lapte cald. Maseaza-ti pielea cu lapte cald de doua ori pe zi timp de doua saptamani. Nu numai ca va deschide culoarea pielii, dar te va ajuta in cazul in care ai pielea iritata sau daca ai stat prea mult la soare.


culoarea pielii foloseste miere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005064 (s)