News Flash:

Trucuri de frumusete ce ti se potrivesc, in functie de zodie

17 Februarie 2017
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie sexy3
Foloseşte-te de atuurile zodiei tale pentru a arăta divin! Descoperă ce trucuri de înfrumuseţare te ajută să fii incredibil de sexy, în funcţie de zodia ta, şi pune-le în practică. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Naturalul este secretul tău. Ţi se potrivesc cel mai bine trucurile de înfrumuseţare care îţi pun frumuseţea naturală în valoare. Machiajul subtil, menit numai să accentueze unele trăsături, iar bijuteriile mici şi delicate sunt cele mai potrivite pentru tine. Iţi place frumuseţea clasică, de aceea este ideal să alegi ţinutele în care te simţi cel mai bine. Salma Hayek este frumuseţea mexicană născută în zodia fecioarei al cărei stil l-ai putea încerca. 

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Nativele din balanţă sunt printre cele mai elegante şi rafinate reprezentante ale zodiacului. Foloseşte-ţi atracţia pentru frumos şi pune-te cu adevărat în valoare! Rochiile mulate, care îţi evidenţiază formele, machiajul senzual şi bijuteriile preţioase sunt prietenele tale cele mai bune. Actriţa Catherine Zeta-Jones este una dinttre cele mai frumoase actriţe născute în zodia balanţei. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trucurile de frumuseţe care te ajută să arăţi senzaţional sunt cele care îţi pun aerul misterios în valoare. Ochii nativelor din scorpion sunt de obicei pătrunzători, de aceea trebuie să înveţi să-i machiezi astfel încat să-i accentuezi mai mult. Conturul ochilor în culori închise este un truc simplu, cu efecte senzaţionale asupra privirii tale. Modelul şi actriţa de origine indiană, Aishwarya Rai, este una dintre frumoasele reprezentante ale acestui semn. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Iţi place să fii provocatoare, iar corpul tău foarte atletic îţi permite să alegi ţinute foarte sexy. In ceea ce priveşte trucurile de frumuseţe, încearcă să-ţi pui tenul strălucitor în valoarea, să-ţi laşi umerii liberi şi să alegi o tunsoare care să-i ofere părului tău un aer natural, fără prea mult efort. Incearcă stilul actriţei Scarlett Johansson, născută sub semnul săgetătorului. 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Tu îţi poţi pune frumuseţea în valoare printr-un look retro sau clasic, care te reprezintă foarte bine. Rochiile negre sunt aşii tăi din manecă atunci cand vrei să arăţi incredibil de sexy. Incearcă stilurile şi coafurile clasice, lungimea de păr care te avantajează cel mai bine fiind pană la nivelul bărbiei sau al umerilor. January Jones este una dintre cele mai frumoase reprezentante ale zodiei tale. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Originalitatea este punctul tău forte. Te pun foarte bine în valoare tunsorile neobişnuite şi nuanţele deosebite. De fapt, părul tău este principala  ta armă de frumuseţe, deci nu uita să-l îngrijeşti şi să-l transformi într-o adevărată podoabă de preţ. Jennifer Aniston este vedeta devenită un adevărat simbol pentru tunsorile sale imitate apoi de femei din întreaga lume. 

Peşti (19 februarie - 20 martie)
Eşti una dintre cele mai feminine reprezentante ale zodiacului, iar trucurile de înfrumuseţare care scot acest lucru în evidenţă sunt perfecte pentru tine. Alege hainele care îţi pun bustul în valoare, foloseşte glossuri pentru a accentua senzualitatea buzelor tale şi optează pentru accesorii elegante pentru păr. Actriţă Jennifer Love Hewitt este una dintre cele mai frumoase vedete născute în zodia peştilor. 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ţie ţi se potrivesc cel mai bine trucurile de înfrumuseţare menite să te scoată în evidenţă. Culorile de păr aprinse şi intense, precum un roşu senzaţional, sau o tunsoare cu totul specială te transformă într-o adevărată divă. Rujul roşu intens este de asemenea potrivit personalităţii tale vulcanice! Cantăreaţa britanică Sophie Ellis-Bextor reprezintă cel mai bine frumuseţea nativelor din zodia berbecului. 

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ai o graţie aparte şi o atitudinea feminină pe care trebuie să înveţi să le pui în valoare. Te prind cel mai bine trucurile menite să-ţi pună frumuseţea naturală în evidenţă. Incearcă machiajul nude, bijuteriile fine şi păstrează-ţi culoarea naturală a părului. Michelle Pfeiffer este una dintre cele mai frumoase vedete născute în semnul taurului. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Poţi avea o atitudine provocatoare, îţi place să şochezi uneori, iar trucurile de frumuseţe care te ajută să obţii asta sunt perfecte pentru tine. Schimbările frecvente de look sunt ideale pentru tine, pentru că ai nevoie de diversitate şi te plictiseşti foarte uşor. Un exemplu pe care îl poţi urma este cel al actriţei Angelina Jolie, născută în zodia gemenilor. 

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Eşti foarte feminină şi trebuie să înveţi să foloseşti acest atu în favoarea ta. Alege haine care să-ţi pună sanii în valoare şi lasă-ţi părul lung pentru că te reprezintă foarte bine. Buclele sunt de asemenea perfecte pentru tine, de aceea nu ezita să apelezi la ajutorul ondulatorului din cand în cand. Frumoasa Sofia Vergara este una dintre reprezentantele zodiei tale, al cărei stil l-ai putea încerca. 

Leu (22 iulie - 22 august)
Eşti născută să fii o adevărată divă! Ţi se potrivesc perfect trucurile de înfrumuseţare care te aduc în centrul atenţiei. S-ar putea spune că pantofii cu toc au fost inventaţi pentru tine. Incearcă şi bijuteriile masive, dar în linii simple, iar în privinţa machiajului, rujul roşu este prietenul tău cel mai bun. Tunsorile care îţi fac părul să pară uşor răvăşit te pun foarte bine în valoare. Charlize Theron, una dintre cele mai frumoase femei din lume, este născută în zodia leului. 

scorpion capricorn berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006304 (s)