News Flash:

Trucuri care va ajuta sa prelungiti cat mai mult o partida de sex

10 Ianuarie 2017
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral

Un barbat rezista intr-o partida de sex, conform studiilor, intre 5 si 10 minute. 71% dintre barbati sunt nemultumiti de aceasta performanta si si-ar dori sa poata rezista mai mult. Editorii revistei americane Mens Health le propun 10 strategii pentru a rezista mai mult in pat celor nemultumiti.

Exerseaza masturbandu-te

Nu este ceva rusinos, este important sa te masturbezi pentru a-ti cunoaste mai bine limitele. Mai mult de atat, specialistii recomanda masturbarea cu gandul la persoana draga. Poti sa te masturbezi pana aproape de momentul in care simti ca urmeaza sa ejaculezi si sa te opresti inainte de a se petrece inevitabilul. Mentine astfel erectia 15 minute. Prin exersare vei dobandi mai multa rezistenta.

Strange

Daca te-ai “incins" prea tare in timpul sexului si simti ca iarasi vei termina mai repede decat ti-ai dorit, opreste-te pentru o clipa si strange penisul. Daca vei pune presiune pe uretra, vei impinge sangele in afara penisului si vei stopa pentru moment ejacularea.

Evalueaza

Procesul sexual trece prin mai multe faze. Este bine sa identifici in care moment te afli pentru a nu parcurge prea repede toate etapele. Incearca sa dai o nota de la 1 la 10 excitarii tale. Incearca sa ramai cat mai mult undeva la 7.

Sexercitii

Exercitiile de tip Kegel ajuta la intarirea muschilor responsabili cu controlul ejacularii. Daca te obisnuiesti sa controlezi incordarea acelor muschi ai ocazia sa aplici exercitiile si in timpul sexului.

Insista mai mult la intrarea in vagin

Preseaza cu penisul clitorisul partenerei, insista mai mult cu penetrarea la intrarea in vagin, incearca sa faci miscari nu foarte ample atunci cand simti ca esti aproape de a avea orgasm insa nu vrei ca acest lucru sa se petreaca.

Gentleman

E important sa fii gentleman in fata unei doamnei sau domnisoare, cu atat mai mult ca este vorba de partenera ta. Si aici nu vorbim despre a o lasa sa intre prima pe usa. Concentreaza-te in timpul partidei de sex ca ea sa atinga orgasmul. Dupa acest moment te vei simti usurat si nu vei mai avea presiunea psihologica a faptului ca ar putea fi nemultumita.

Poate esti prea stresat

Un studiu recent arata ca 73% dintre barbatii care sufereau de ejaculare precoce s-au vindecat sau au inregistrat imbunatatiri dupa ce au luat Prozac. Intreaba-ti medicul daca este necesar sa faci si tu un astfel de tratament.

 Incearca-ti norocul si a doua oara

Daca totusi esti nemultumit de performantele pe care le-ai avut intr-o prima partida de sex, nu te da batut. Cei mai multi barbati rezista mult mai mult la o a doua partida in aceeasi seara. Ramai treaz, dedica suficient timp preludiului si vei avea surprize placute.

Las-o pe ea sa preia conducerea

Cand partenera este cea care sta deasupra, penisul este mai putin stimulat. Roaga-o sa se miste incet la inceput si vei vedea ca poti rezista mult mai mult in aceasta pozitie. In plus, ii faci si ei placerea de a prelua conducerea.

Nu te gandi la orgasm

Fie ca e vorba despre orgasmul tau sau al ei, important este sa nu te gandesti prea mult la asta. Nu face un scop in sine din orgasm. Cu cat ii dai mai multa atentie, cu atat se va lasa asteptat mai multa vreme.


celor nemultumiti exerseaza masturbandu-te sexercitii fie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)