News Flash:

Trucul pe care toti barbatii trebuie sa-l stie.Cum iti dai seama ca o femeie are implant cu silicon

27 Aprilie 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
sanii sexy
Odata cu temperaturile ridicate, unele femei tind sa isi arate tot mai mult decolteurile voluptoase, alegand outfituri care sa le scoata cu adevarat in evidenta! Du-te pe orice plaja vara si vei fi “acaparat” de perechi de sani perfecte, mari si super tonifiati.
Astazi, in epoca chirurgiei estetice, femeile apeleaza din ce in ce mai des la operatiile de marire a sanilor, lucru care face astazi posibil ca oricare dintre noi sa aiba sani exact cum a visat!
Si chiar daca, probabil, toti barbatii apreciaza un decolteu generos, sunt sigura ca nu doar o data, cativa dintre ei si-au pus intrebarea banala: “sunt reali, sau…?”.
Pentru ca mi-am pus-o si eu de multe ori, am decis sa le ofer acestor barbati cateva indicii care “tradeaza” implanturile cu silicon!
Sunt prea apropiati
Majoritatea femeilor au o distanta de aproximativ 2, 3 cm intre sani. Cu toate acestea, implanturile tind sa reduca semnificativ aceasta distanta, dand de gol o operatie estetica. Asadar, daca sanii sai sunt aproape de a se atinge, cu siguranta nu sunt reali.

Sunt prea ridicati
Un alt indiciu vizibil in multe cazuri este faptul ca sanii sunt mult prea sus pe piept. De obicei, acestia ar trebui sa fie pozitionati exact in dreptul subsuorii, dar in urma unei operatii estetice acestia ajung, de cele mai multe ori, mult mai sus.

Arata ca doi pepeni
Sanii naturali au forma unor pere sau a unei lactrimi. Daca ai sai sunt mai mult rotunzi decat ovali, iti poti da seama cu usurinta ca au fost “modificati”. Acest lucru se intampla deoarece sanii sunt in mod natural mai plini in partea de jos, dar implanturile sunt aranjate uniform, in tot sanul, facandu-i sa para mai mari, dar si mult mai rotunzi.
Au cicatrici
Cele mai vizibile indicii ale unei operatii de marire a sanilor sunt, bineinteles, cicatricile. Chirurgii pot sa aleaga dintre patru metode de inserare a silicoanelor si anume: prin ombilic (cicatricea apare aproximativ la un cm deasupra ombilicului, spre abdomen); prin cutele inframamare dintre sani si piept (apar doua cicatrici simetrice in partea de jos a sanilor); in jurul mameloanelor; si in jurul axilelor, care lasa cicatrici destul de fizibile la subsuori.

Poti auzi un “fosnit”
S-ar putea sa ai nevoie de urechi “bionice” (sau de o camera extrem de linistita) pentru ca acest “truc” sa functioneze, dar in cazul femeilor cu implanturi din solutie salina (o alternativa a siliconului) este posibil sa auzi un fosnet atunci cand ea se misca dintr-o parte in alta. “Daca implantul nu umple tot sanul cu solutie salina, se creeaza un buzunar de aer, care produce un zgomot usor la miscare. Nu este ceva ce ai observa la prima vedere, dar se poate auzi cu siguranta intr-un cadru intim”, spune Dr. Rowe, chirurg estetician. csid.ro

au cicatrici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1982 (s) | 32 queries | Mysql time :0.078926 (s)