News Flash:

Trucul pe care orice femeie trebuie sa il stie. Ce se intampla daca te pui mustar in par

26 Ianuarie 2018
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
masca cu mustar

Desi pare ciudat, trucul de mai jos este genial si orice femeie trebuie sa il stie. Conform specialistilor, mustarul face minuni pentru intarirea firului de par si stimuleaza cresterea mai mult decat orice alt ingredient. Astfel, persoanele care l-au utilizat timp de o luna de zile s-au bucurat de o crestere a parului de aproximativ 2-3 cm. Absoarbe cu succes excesul de sebum, stimuleaza circulatia de la nivelul scalpului si echilibreaza nivelul de hidratare.

Ai nevoie de: o lingura de mustar, o lingura de miere de albine organica, o lingura de ulei de migdale, un galbenus de ou si o lingura de chefir. Amesteca toate ingredientele si aplica compozitia obtinuta pe lungimea firului de par. Acopera parul cu folie de plastic si asteapta 30-40 de minute. Spala-te cu sampon si nu uita de balsam!
De asemenea, este foarte important sa stii ca toate aceste masti sunt interzise persoanelor cu pielea sensibila sau foarte uscata.

Cel mai bun tratament pentru par deteriorat - Masca de par cu miere si ulei de masline

Acest tratament naturist pentru par deteriorat, care contine miere, e mult mai eficient daca adaugi ulei de masline. Amesteca o ceasca de miere cu 1-2 linguri de ulei de masline, apoi aplica masca pe parul umed si las-o sa actioneze timp de 15 minute. Aplica acest tratament o data pe luna si ofera-i parului tau o nota de prospetime! Iata cel mai bun tratament pentru par deteriorat!

Cel mai bun tratament pentru par deteriorat - Masca de par cu ulei de ricin

Care e, oare, cel mai bun tratament pentru par deteriorat? Cel bazat pe masca de par cu ulei de ricin. Uleiul de ricin e recomandat in special atunci cand te confrunti cu o cadere masiva a parului sau cand firul de par se rupe usor. Masca de par cu ulei de ricin e usor de preparat! Amesteca o sticluta de ulei de ricin cu un galbenus de ou, o lingura de masline si putina zeama de la o lamaie. Aplica masca pe parul uscat si las-o sa actioneze timp de cel putin o ora, apoi clateste bine. Rezultatele asteptate nu vor intarzia sa apara!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006457 (s)