News Flash:

Trezeste-te ca o printesa - Aplica aceasta masca de frumusete peste noapte

12 Ianuarie 2018
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
masca hidratare piele

Astazi gasim o lista lunga de branduri cosmetice populare pe piata, care vand diverse produse cosmetice cum ar fi mastile si cremele faciale. Toate aceste produse promit sa indeparteze ridurile si sa va faca pielea mai fina si mai sanatoasa, iar unele chiar fac, dar cele mai multe dintre ele contin substante chimice nocive care pot face mai mult rau decat bine.

Totusi, multi oameni continua sa le foloseasca, in ciuda faptului ca nu sunt doar incarcati cu substante chimice, ci sunt destul de scumpe. Ei cred ca nu exista alta varianta la pastrarea aspectului lor tanar.

Din fericire exista multe alternative naturale care ofera rezultate si mai bune si sunt ieftine si fara substante chimice. In acest articol puteti gasi una dintre cele mai eficiente masti peste noapte care va vor face radianta fetei. Crema de fata faciala este complet naturala si sigura si ofera rezultate uimitoare. Pielea ta va fi din nou neteda si sanatoasa.

Masca de hidratare a pielii

Iata de ce ai nevoie:

o lingura de iaurt

o lingura de miere

o lingurita de suc de lamaie

Amesteca aceste ingrediente pana devin o pasta. Alica aceasta masca pe fata si stai cel putin 15 minute. Repeta acest procedeu de 3-4 ori pe saptamana pentru rezultate excelente.

Masca exfolianta si hidratanta pentru picioare

Ingrediente:

4 linguri zahar

2 linguri sare de bucatarie grunjoasa

100 ml ulei masline 5-6 capsuni

1 lingura unt

Preparare si aplicare: amesteca bine toate ingredientele pana obtii o pasta omogena. Cu aceasta pasta maseaza-ti puternic picioarele, de preferat dupa ce ai facut o baie fierbinte care ti-a inmuiat pielea. Vei obtine picioare superbe daca vei folosi aceasta masca exfolianta pentru picioare saptamanal.

Masca exfolianta cu lamaie pentru maini si picioare

Ingrediente:

2 linguri sare fina de bucatarie

 2 lunguri ulei masline

sucul de la o jumatate de lamaie

Preparare si aplicare: amesteca bine toate aceste ingrediente si maseaza-ti mainile si picioarele cu pasta obtinuta timp de 4-5 minute.


masca exfolianta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005773 (s)