News Flash:

Trenurile InterRegio Bucuresti Nord – Constanta si retur raman anulate din cauza vremii. Se circula ingreunat pe trei drumuri nationale si pe mai multe judetene

21 Martie 2018
885 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada

Trenurile InterRegio care circula intre Bucuresti Nord – Constanta si retur fara oprire raman anulate si miercuri, din cauza vremii. In Gara de Nord, la aceasta ora trenurile nu au intarzieri.
Potrivit CFR Calatori, miercuri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 si IR 1588 care circula pe ruta Bucuresti Nord – Constanta si retur fara oprire.

”Pasagerii pot calatori pe aceasta ruta cu celelalte trenuri din programul de transport”, arata CFR.

In Gara de Nord, la aceasta ora trenurile nu au intarzieri.


ANM a emis, marti, o informare meteo de ger, precipitatii si polei, valabila in toata tara de marti pana joi dimineata. Vremea se mentine deosebit de rece, cu valori termice mai scazute, in general, cu 10 grade fata de mediile climatologice specifice perioadei.

Se circula ingreunat pe trei drumuri nationale si mai multe judetene, din cauza inundatiilor

Circulatia continua sa fie ingreunata pe trei drumuri nationale din Bacau, Buzau si Valcea, din cauza inundatiilor. Pe mai multe drumuri judetene din Alba, Brasov, Buzau, Covasna, Galati, Harghita, Vaslui si Vrancea circulatia rutiera este intrerupta.

Potrivit Centrului Infotrafic, nu exista drumuri nationale cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile, insa se circula in conditii de iarna in aproape toata tara.

Din cauza revarsarii unor cursuri de apa si a inundarii partii carosabile, in continuare se circula ingreunat in judetul Bacau, pe DN12B, la iesirea din localitatea Targu Ocna catre Slanic Moldova, in judetul Buzau, pe DN10 Buzau - Brasov, in localitatea Magura, la kilometrul 26+800 de metri si in judetul Valcea, pe DN64, in localitatea Baile Olanesti, la kilometrul 134.

De asemenea, ca urmare a inundarii carosabilului, pe mai multe drumuri judetene din Alba, Brasov, Buzau, Covasna, Galati, Harghita, Vaslui si Vrancea, circulatia rutiera este intrerupta.

Traficul aerian se desfasoara in conditii normale, nefiind in prezent curse anulate.

De asemenea, toate cele 4 porturi - Constanta Nord, Constanta Sud Agigea, Midia si Mangalia - sunt deschise circulatiei, iar incepand de miercuri dimineata a fost deschisa si bara Sulina, care pentru o perioada de 24 ore a fost inchisa, din cauza vantului puternic.


trenurile interregio
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007357 (s)