News Flash:

Trenuri blocate pe ruta Timisoara – Bucuresti. Peste 9 ore de asteptare pentru pasageri

28 Iunie 2019
837 Vizualizari | 0 Comentarii

Peste noua ore de asteptare pentru 700-800 de pasageri ai mai multor trenuri care fac legatura intre Timisoara si Bucuresti sau Constanta. Traficul feroviar este blocat de joi noaptea, din cauza copacilor doborati de furtuna de joi seara, intre Slatina Timis si Armenis.

Un calator care se intoarce la Timisoara de la Constanta se afla intr-un tren privat care sta in halta de la Poarta, Caras-Severin, de cel putin sase ore.

„Sunt intr-un tren Constanta-Timisoara operat de Astra si suntem blocati in halta Poarta de sase ore, de la ora 3 noaptea. Langa noi e un tren operat de CFR blocat de noua ore. In halta unde ne-au tras aveam curent, dar mai departe am fost informati ca s-au rupt copaci peste firele de alimentare a locomotivelor electrice. Pe la 9.30 a fost tractata o locomotiva electrica a CFR de catre una Diesel si speram sa fim tractati si noi”, a povestit calatorul.

Potrivit ISU Caras-Severin, cinci trenuri cu aproximativ 700-800 de calatori au fost afectate.

„Se estimeaza ca avariile vor fi remediate pana in jurul orei 11. Totusi, incepand cu ora 10, se vor incepe manevre de tractare a trenurilor cu locomotive diesel pentru repunerea trenurilor in circulatie. Trenurile sunt oprite in afara zonei avariate, in zona haltelor Valisoara, respectiv Poarta”, au declarat reprezentantii ISU Caras-Severin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007771 (s)