News Flash:

TRENUL GROAZEI! O locomotiva scapata de sub control s-a izbit de un tren de calatori

28 Decembrie 2015
2509 Vizualizari | 0 Comentarii
locomotiva tren
Patru oameni au fost răniţi, iar alte câteva zeci au tras o sperietură zdravănă, duminică, în Gara Arad. Trenul era oprit în staţie pentru schimbarea locomotivei. Care a şi fost schimbată, dar cea nouă a rămas fără frâne când a venit spre tren. Răniţii au fost transportatţi la spital şi sunt în afara oricărui pericol. Poliţia Feroviară anchetează incidentul.
Momente de panică duminică, în jurul orei 14:30, în Gara Arad. La manevra de formare a trenului Regio 3115, Timisoara - Oradea, locomotiva a tamponat o garnitura de vagoane in care se aflau aproximativ 150 de calatori.
Patru persoane au fost ranite si au fost transportate la Spitalul din Arad. Reprezentanti ai companiilor feroviare s-au deplasat imediat dupa incident la Spitalul Judetean din Arad. Pasagerii sunt răniţi uşor, conform medicilor, au suferit traumatisme superficiale. La acest moment doi tineri mai raman sub supraveghere medicala 24 ore.
Pasagerii trenului R 3115 si-au continuat calatoria spre Oradea cu o alta garnitura, cu o intarziere de aproximativ 100 de minute. O comisie feroviara investighează circumstanţele în care s-a produs incidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004604 (s)