News Flash:

Trenul Bucuresti Timisoara a DERAIAT!

31 Octombrie 2014
702 Vizualizari | 0 Comentarii
Incident pe calea ferata, in zona Baile Herculane, joi dupa-amiaza. Trenul InterRegio, care circula pe ruta Bucuresti – Timisoara, a deraiat in jurul orei 17.10. Pasagerii si personalul CFR nu au fost accidentati, iar oamenii au iesit singuri din tren. Circulatia este intrerupta in zona.
Primele trei vagoane ale trenului InterRegio 1691 au sarit de pe sine, in jurul orei 17.10, la trecerea peste un podet, intre localitatile Toplet si Baile Herculane. Primul vagon dupa locomotiva a avut doua boghiuri deraiate, iar urmatoarele doua vagoane cate un boghiu.
Cei 200 de pasageri si personalul CFR au coborat fara probleme din tren, nefiind accidentati. Pentru transportul acestora au fost asigurate mijloace auto pentru transferul pasagerilor la Baile Herculane. De aici, pasagerii vor fi preluati de un alt tren care ii va duce la destinatie. Echipele CFR intervin pentru remedierea cat mai rapida a defectiunilor la calea ferata.
Din pacate, problemele aparute au blocat circulatia feroviara in zona. Din acest motiv, Trenul InterRegio 1693 (Bucuresti – Timisoara, cu plecare la ora 12.45 si sosire la Timisoara la ora 21.11) a fost deviat deja pe alta ruta, iar 1695 (Bucuresti – Timisoara cu plecare la ora 21:46 sosire 7.07) si 1696 (Timisoara – Bucuresti cu plecare la ora 22 si sorire la destinatie la 7.15) vor fi deviate pe rute ocolitoare, iar pentru pasagerii trenurilor Regio, de scurt parcurs pe zona respectiva, se va asigura transbordare cu mijloace auto intre Toplet si Baile Herculane.
CFR Calatori solicita pasagerilor sa se informeze din timp asupra curselor, la birourile de informatii din gari, scrie tion.ro.
UPDATE. Circulatia feroviara pe segmentul Toplet – Baile – Herculane se mentine in continuare inchisa, iar echipele feroviare intervin pentru repunerea pe sine a celui de-al treilea vagon, doua dintre acestea fiind deja ridicate in timpul noptii, transmit reprezentantii CFR.
Pana la redeschiderea circulatiei, trenurile InterRegio vor circula pe ruta ocolitoare prin Valea Jiului. Pentru pasagerii trenurilor Regio, CFR asigura transportul cu mijloace auto intre Toplet si Baile- Herculane.

interregio bucuresti timisoara echipele cfr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044341 (s)