News Flash:

Tren deraiat pe ruta Huedin - Cluj-Napoca

5 Ianuarie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat, luni dimineata, dupa ce a lovit o cireada de vite. Calatorii nu au fost raniti si au fost preluati de o alta garnitura.
„In jurul orei 6:45, locomotiva unui tren de calatori care circula pe ruta Huedin - Cluj-Napoca a deraiat dupa ce a lovit mai multe animale. Circulatia feroviara este restrictionata, circulandu-se pe un singur sens”, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Simona Virci.
„Locomotiva trenului Regio a deraiat de o osie intre statiile Stana si Aghires, dupa ce a lovit o cireada de vaci. Locomotiva a fost avariata astfel incat nu s-a mai putut asigura caldura in garnitura, iar calatorii au fost preluati de un alt tren si dusi pana in statia Huedin. De acolo, o alta garnitura i-a preluat la ora 8.10 pentru a-i duce pana la Cluj-Napoca”, a precizat purtatorul de cuvant al CFR Infrastructura, Oana Branzan.
Aceasta a mai spus ca traficul feroviar nu a fost blocat in urma accidentului, trenurile care tranziteaza zona fiind directionate pe celalalt fir.
Locomotiva avariata va fi repusa pe sine si scoasa din circulatie pana la remedierea avariilor.

huedin cluj-napoca garnitura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005722 (s)