News Flash:

Trei trenuri de persoane, blocate in Timis, dupa ce un camion a rupt firele de contact

21 Iulie 2015
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1
Trei trenuri de persoane, intre care unul InterRegio care circula pe ruta Timisoara-Mangalia, sunt blocate, luni seara, in judetul Timis, dupa ce un camion a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferata, soferul fugind de la fata locului, iar politistii au deschis dosar penal.
Potrivit liderului Sindicatului Miscare Comercial CFR Timisoara, Petrica Stoian, un camion a trecut cu remorca ridicata calea ferata printr-un pasaj in halta din localitatea Belint si a rupt toate firele de contact.
In urma acestui incident, trei trenuri - doua Regio care circula in judetul Timis si unul InterRegio pe ruta Timisoara-Mangalia - au ramas blocate pe calea ferata.
"Un camion a trecut calea ferata printr-un pasaj in halta din Belint, cu remorca ridicata, si a rupt toate firele de contact pe care le avem noi. Doua trenuri de persoane au ramas blocate, iar trenul Timisoara - Mangalia, tot de persoane, a plecat din gara Timisoara Nord si va sta putin la Topolovatu Mare, unde va fi preluat de o locomotiva Diesel. Suntem pregatiti. Oamenii au primit apa minerala de la angajatii nostri, am trimis masina chiar pe camp cu lazi de apa minerala rece. Faza de remediere a defectelor e aproape de finalizare. Sunt doua trenuri de persoane Regio si un InterRegio, Timisoara - Mangalia, dar nu pot sa va spun despre cati calatori este vorba", a declarat corespondentului MEDIAFAX Petrica Stoian.
Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, iar muncitorii sunt aproape de remedierea avariei.
Politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere in acest caz si in prezent il cauta pe soferul camionului care a produs avaria.
"Din spusele martorilor este vorba de un camion care a agatat firele de contact ale CFR cu o remorca, dar care a si plecat de la fata locului. Incercam sa il identificam pe sofer", a declarat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis.
Reprezentantii CFR estimeaza ca intr-o ora sau doua va fi remediata avaria. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004939 (s)