News Flash:

Trei tineri care au consumat alcool pe plaja terapeutica din Mamaia, amendati de Politia Locala cu cate 100 de lei fiecare

27 Iulie 2018
975 Vizualizari | 0 Comentarii
bere

Trei tineri care au consumat alcool pe plaja terapeutica din statiunea Mamaia au fost amendati de Politia Locala Constanta cu cate 100 de lei fiecare. Initiatorul proiectului sustine ca, zilnic, strange de pe plaja peste 70 de sticle, de doze si pahare de bere dintr-o zona unde este interzis consumul de bauturi alcoolice.

  
Potrivit reprezentantilor Politiei Locale Constanta, dispeceratul Directiei Generale Politia Locala Constanta a preluat pe data de 26 iulie un apel al unui operator economic, care anunta ca mai multi tineri consuma bauturi alcoolice.

Politistii locali s-au deplasat pe o plaja terapeutica situata in zona Cazino din statiunea Mamaia, unde au constatat faptul ca trei persoane consuma bauturi alcoolice. Dupa ce a a fost efectuata procedura identificarii persoanelor in cauza, acestea au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 300 lei, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991”, au precizat reprezentantii Politiei Locale. 

Initiatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemanaru, a scris pe pagina sa de Facebook sa aduna zilnic de pe plaja peste 70 de sticle, doze si pahare de bere.

“Este prea mult sa aduni zilnic de pe plaja peste 70 de sticle, doze, pahare de bere dintr-o zona unde este interzis consumul de bauturi alcoolice.  Desi am promis ca voi discuta cu fiecare turist pentru a explica ca nu este permis consumul de bauturi alcoolice am renuntat la idee si am sunat la Politie. Nu te poti bucura cand cineva primeste o amenda, dar uneori e singura varianta. Nu mi-am imaginat ca bustenii adusi de mine si masa de olarit de pe plaja terapeutica va reprezenta o zona prielnica pentru consumul de bere pentru turistii veniti pe litoral. Nu pot intelege. In stanga si dreapta sunt hectare de plaje si de beach bar-uri unde se poate consuma alcool fara probleme. De ce sa alegi sa bei bere aici?”, a afirmat Adrian Gemanaru.

In urma cu cateva saptamani el a filmat alti tineri care consumau bere pe plaja terapeutica.

“Desi am afisat pe plaja regulamentul de functionare unde scrie in mod clar ca: fumatul si consumul de bauturi alcoolice este interzis, un grup de tineri nu a tinut cont de acest aspect si a consumat alcool, desi in jurul lor, dupa cum se poate vedea si pe film, plaja este plina de copii. La solicitarea mea de a parasi zona de plaja mi-au raspuns sarcastic - Suntem aici deoarece medicul nostru de la Calarasi ne-a prescris terapie cu bere”, a afirmat atunci Adrian Gemanaru.

Centrul Psihologic „Marea Neagra” a inaugurat recent plaja terapeutica situata in statiunea Mamaia, aceasta fiind destinata tuturor categoriilor de persoane cu dizabilitati. Zona se afla in centrul statiunii, in zona Cazino, si are o suprafata de 2.000 de metri patrati, investitia fiind de 45.000 de euro.


alcool plaja terapeutica mamaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005799 (s)