News Flash:

Trei tineri, audiati dupa ce procurorii DIICOT au descoperit o plantatie de canabis la Timisoara

1 Octombrie 2015
1382 Vizualizari | 0 Comentarii
cannasbis
Trei tineri din Timisoara sunt audiati, miercuri, la sediul DIICOT, dupa ce procurorii au descoperit in locuintele acestora 20 de kilograme de masa verde de canabis, sase kilograme de plante uscate si mai multe seminte aduse, cel mai probabil, din Olanda, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, procurorii DIICOT si politistii de la Crima Organizata au descoperit, miercuri, in locuintele unor tineri din Timisoara aproximativ 20 de kilograme de masa verde de canabis, sase kilograme de plante uscate si mai multe seminte, aduse, cel mai probabil, din Olanda.
Astfel, este vorba despre trei tineri, iar, conform surselor citate, unul dintre acestia este fiul unui om de afaceri din Timisoara.
Plantatia se gasea intr-o casa, iar tinerii aveau acolo toate instalatiile necesare. Plantele de cannabis au fost plantate in ghivece si cresteau sub lampi speciale. De asemenea, plante uscate si seminte au fost gasite in alte doua locuinte.
Cei trei tineri au fost dusi la audieri, la sediul DIICOT, ei fiind cercetati pentru cultivare si detinere de droguri pentru consum propriu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)