News Flash:

Trei straini prinsi in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania, prin vama Moravita

14 Februarie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
vama moravita
Doi cetateni albanezi si unul kosovar au fost prinsi de Politia de Frontiera in timp ce incercau sa treaca ilegal din Serbia in Romania. 
Doi cetateni albanezi si unul din Kosovo au fost prinsi de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita – I.T.P.F. Timisoara in timp ce intentionau sa intre ilegal in Romania, pe jos, pe la frontiera verde, joi noaptea, in jurul orei 23.00.
Barbatii fusesera urmariti cu tehnici de termoviziune, de catre patrulele de frontiera. "In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca doi barbati sunt cetateni albanezi, iar cel de-al treilea este din Kosovo, acestia avand varste cuprinse intre 24 si 44 de ani. Barbatii au declarat ca intentionau sa ajunga in Franta si, pentru ca aveau interdictie de a intra in spatiul Schengen, s-au deplasat pe jos, din Serbia spre Romania, pana in momentul retinerii. Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor trei persoane si cercetarii acestora sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat", a informat Roxana Costache, purtatoarea de cuvant a politistilor de frontiera timisoreni, potrivit ziuadevest.ro.
Fugarii au solicitat o forma de protectie din partea statului roman. Ei vor fi predati unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

kosovo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009879 (s)