News Flash:

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania au fost aprobate spre finantare de Comisia Europeana. Ce tronsoane de drumuri sunt vizate

25 Iulie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania, in valoare de peste 400 de milioane de euro, au fost aprobate spre finantare de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.
407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune sunt investite in trei proiecte de infrastructura rutiera, care vor imbunatati interconectarea si, intr-un orizont apropiat, vor duce la crestere economica si crearea de noi locuri de munca in vestul Romaniei, se arata intr-un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.
"Aceste proiecte, finantate de Uniunea Europeana, au triplul obiectiv de a imbunatati securitatea rutiera, de a contribui la dezvoltarea economica a regiunilor vizate si de a consolida coeziunea teritoriala din Romania", a argumentat comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.
Astfel, mai mult de 336 milioane de euro vor fi investiti in construirea sectiunii dintre localitatile Dumbrava si Deva, din autostrada Lugoj-Deva, parte a Retelei transeuropene de transport (RTE-T), dar si in infrastructura conexa (poduri, intersectii, tunele etc). Timpul necesar deplasarii automobilistilor intre cele doua orase va fi redus astfel cu o treime.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004566 (s)