News Flash:

Trei licee din Timisoara vor fi complet modernizate

7 Mai 2014
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Colegiul National C D Loga
S-au semnat contractele de reabilitare pentru trei unitati de invatamant din Timisoara. „Nikolaus Lenau", Colegiul National „C.D. Loga" si Liceul Teoretic „J.L. Calderon" intra anul acesta in santier. Imobilele vor fi complet modernizate. 
„Comun pentru toate cele trei licee este ca se vor reabilita zidurile exterioare, se vor reabilita interioarele, se vor face modernizari si chiar echiparea cu diverse dotari specifice a unor spatii de invatamant“, afirma Nicolae Robu, primarul Timisoarei.
Peste cinci milioane de lei va plati municipalitatea pentru reabilitarea Liceului „Nikolaus Lenau“, 5,6 milioane de lei pentru Colegiul National ”CD Loga” si 8 milioane de lei pentru refacerea Liceului ”J.L. Calderon”, scrie Digi24.ro.
Autoritatile locale au prevazut bani in bugetul local pentru realizarea acestor lucrari, dar spera sa obtina si fonduri europene.
La „Nikolaus Lenau“, de exemplu, lucrarile de modernizare a cladirii au inceput in 2013 cu fonduri de la Banca pentru Dezvoltare a Germaniei, dar firma executanta a falimentat, asa ca santierul a fost abandonat. Cu bani de la nemti va fi reparat si acoperisul Colegiului ”C.D. Loga”, inainte ca lucrarile de modernizare a intregii cladiri sa demareze.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0918 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017180 (s)