News Flash:

Trei dintre ranitii din Colectiv, externati de la Bagdasar-Arseni; 19 au ramas internati in spitale din Bucuresti

15 Decembrie 2015
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
raniti externati
Andrei Trifu, Alexandru Plangu si Andrei Bud, raniti in incendiul din Colectiv, au fost externati, luni, de la Spitalul "Bagdasar-Arseni", in spitalele Capitalei ramanand internati 19 dintre ranitii din incendiu, iar in strainatate, 22.
Andrei Trifu, de 44 de ani, scafandru de mare adancime din Mangalia, a spus la externare ca abia asteapta sa ajunga acasa, unde il asteapta familia si prietenii sa petreaca sarbatorile.
La randul lui, Alexandru Plangu, din Tulcea, fost concurent la X Factor, a spus ca in fiecare zi se gandeste la clipa cand va urca din nou pe scena. "Abia astept sa cant cu formatia, am pregatit deja cateva cantece", a declarat, la externare, Alex Plangu.
Viorel Andrei Bud, student si olimpic la matematica, va ramane in Capitala pana in 23 decembrie, pentru ca merge periodic la pansat. Luni, dupa externare, si-a propus sa treaca pe la facultate, iar de sarbatori va pleca la Satu Mare. De Craciun, el isi doreste sa rezolve probleme de matematica.
Potrivit datelor Ministerului Sanatatii (MS), luni, la o luna si jumatate de la incendiul din Colectiv, au ramas internati in spitalele din Capitala 19 de raniti, dintre care la Spitalul de Arsi sunt patru pacienti, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" - doi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" - trei, la Spitalul Elias - doi, la Spitalul Militar Central - patru, la Spitalul de Urgenta Floreasca - trei si la Institutul "C.C. Iliescu"  un pacient.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005771 (s)