News Flash:

Trei cliente IULIUS MALL, rasfatate de Ziua Femeii cu sesiuni de BEAUTY & SPA

10 Martie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM

Campania „Ce își doresc femeile?” și-a desemnat câștigătoarele chiar de ziua lor, trei cliente fiind răsplătite pentru cumpărături cu sesiuni de relaxare și înfrumusețare. În week-end, este timpul ca prichindeii să fie răsfățați, cu o invitație la teatru de păpuși.

8  martie 2017 a fost ultima zi a campaniei „Ce își doresc femeile?”, pe care Iulius Mall Timișoara le-a dedicat-o doamnelor și domnișoarelor. În urma extragerilor, trei cliente au fost desemnate câștigătoarele unor premii mult râvnite. Astfel, sesiunile de shopping în magazinele lor preferate le trimit pe Darinka Roscu, Roxana Vlădia și Rafaela Guran să se bucure de o experiență de relaxare totală şi de răsfăţ pe măsură, la Oriental Beauty & Spa. La tombolă au participat clienții care au cumpărat de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, în perioada 1 - 8 martie. În plus, au fost oferite peste 1.200 de premii instant: beauty kits pentru sesiuni de make-up, bijuterii strălucitoare, vouchere la magazinele din mall şi băuturi răcoritoare.

În această duminică, pe 12 martie, de la ora 12.00, este timpul ca cei mici să fie în centrul atenției. Prichindeii sunt invitați la teatru de păpuși, în zona food court, marionetele povestindu-le în spectacolul lor despre „Dumbrava Minunată”


rafaela guran iulius mall 12 martie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)