News Flash:

Trei barbati din Deva au fost retinuti pentru trafic de persoane

16 Mai 2016
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Trei barbati din Deva, pe numele carora autoritatile austriece au emis mandate de arestare pentru trafic de persoane, au fost prinsi in urma unor actiuni desfasurate de politistii din judetele Hunedoara si Timis, informeaza un comunicat al Inspectoratul de Politie Hunedoara transmis duminica AGERPRES. 
Potrivit sursei citate, doi dintre suspecti au fost retinuti in Deva de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Hunedoara. 
''Cei doi barbati au fost prezentati in fata magistratilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba-Iulia, care au emis pe numele lor ordonanta de retinere pentru 24 ore, acestia fiind escortati la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Deva'', precizeaza IPJ Hunedoara. 
Cel de-al treilea suspect a fost prins in Timisoara, in urma unei actiuni desfasurata in comun de politistii Serviciilor de Investigatii Criminale din judetele Hunedoara si Timis. 
Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara pentru dispunerea masurilor legale, se mai arata in comunicatul IPJ Hunedoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005588 (s)