News Flash:

Trei avione care urmau sa aterizeze la Belgrad au ajuns la Timisoara

12 Septembrie 2018
925 Vizualizari | 0 Comentarii

Aeroportul International Timisoara a devenit, miercuri dimineata, casa buna pentru trei curse aeriene care ar fi trebuit sa aterizeze la Belgrad. Din cauza inchiderii pistei AeroportuluiNikola Tesla”, cursele au fost deviate spre orasul de pe Bega.

Cursele veneau de la Tirana, Atena si Abu Dhabi. Aeroportul „Nikola Tesla” din Belgrad a anuntat in cursul diminetii ca ramane temporar inchis, dupa ce un avion al unei companii egiptene a aterizat pe pista si a ramas pe aceasta din cauza unor probleme tehnice. Este vorba despre un avion Boeing 737 – 800 al companiei egiptene Air Cairo, care a aterizat, fara pasageri, la ora locala 4.11 pe aeroportul belgradean. Estimarile initiale erau ca pista va fi inchisa timp de doua ore. Au fost afectate nu mai putin de 21 de zboruri. Din primele informatii se pare ca una din anvelopele trenului de aterizare al avionului egiptean a explodat.

„Este vorba de trei avioane cu destinatia Belgrad, care veneau din Tirana, Atena si Abu Dhabi. Aeroportul din Belgrad este inchis pana la ora 10, motiv pentru care aceste avioane au fost redirectionate spre Timisoara. Redirectionarea avioanelor este o procedura normala, pentru ca aeroportul din Timisoara este rezerva pentru cel din Belgrad. Sunt aproximativ 450 de pasageri in cele trei avioane, care au fost debarcati si asteapta ca aeronavele sa poata decola”, a declarat Nicoleta Trifan, purtatorul de cuvant al Aeroportului International Timisoara.

Cele trei avioane erau operate de companiile aeriene Air Serbia si Emirates.


avion timisoara aeroport international belgrad aterizare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006800 (s)