News Flash:

Trei ani de la tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase

21 Iunie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian nastase
Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul sau, la trei ani de la tentativa de sinucidere, ca priveste in urma si incearca sa inteleaga mana destinului, care atunci a hotarat altceva decat ce voia el, aratand ca ziua de 20 iunie este trista si la fel de cenusie ca ultimii trei ani.
"Au trecut trei ani. Cenusii, cum este si ziua de astazi. Privesc in urma si incerc sa inteleg mana destinului, care a hotarat altceva decat hotarasem eu. Nu cred ca a fost doar vigilenta si rapiditatea ofiterului de politie. Privesc in jur si vad cum se darama multe din lucrurile in care am crezut. In numele unor principii inalte, apar conditiile unui statut colonial. Nu inteleg rosturile actuale ale guvernarii, ale politicii, vanatoarea mediatica dupa infractori. Am sentimentul ca recitesc «Jocurile foamei», cartea lui Suzanne Collins. Traiesc mai mult in familie. Sper ca Andrei si Mihnea sa aiba mai putine regrete si motive de nostalgie", a scris AdAdrian Nastasee blogul personal, sambata, cand se implinesc trei ani de la data la care, dupa condamnarea la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul calitatii", a incercat sa se sinucida., scrie Mediafax.ro
Adrian Nastase mai spune ca i se pare ca Traian Basescu a avut dreptate recent cand a spus ca "cine sapa groapa altuia cade singur in ea".

adrian nastase sinucidere suzanne collins
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006316 (s)